≫ 

Moja ćerka će se i u zatvoru baviti prostitucijom! Šok izjave majke Mace Diskrecije!

- Žalosno je što ću ovo reći, ali ona ne treba da bude u zatvoru mesec, dva ili godinu, treba da tamo da istrune - kaže Enesa Nurkić

  • 10

Nakon što je Maca Diskrecija privedena po nalogu tužilaštva, a zbog ucene muškarca za novac sa kojim je dogovarala seks preko telefona, njena majka rekla je da njena ćerka zaslužuje da bude u zatvoru.

OTKRIVAMO! Evo koliko godina Maca može da robija zbog ucene muškarca za novac

ONA SE MENE ODREKLA, NEKA JE U ZATVORU... Ispovest majke Mace Diskrecije nakon ćerkinog hapšenja zbog ucene!

Kako je Enesa Nurkić tada istakla za Telegraf, o Maci ništa ne zna jer sa ćerkom nije u kontaktu od "Parova".

Foto: Instagram/macadiskretno1 Foto: Instagram/macadiskretno1

Enesa se sada ponovo oglasila rekavši kako će se Maca "i u zatvoru baviti prostitucijom", te da nije verovala da će doživeti ovakvu sramotu.

- Javilo mi se na hiljade prevarenih ljudi koji su poverovali u njene manipulacije i laži. Žalosno je što ću ovo reći, ali ona ne treba da bude u zatvoru mesec, dva ili godinu, treba da tamo da istrune! Mada, znate li šta je najgore? Pa ona će se i tamo baviti prostitucijom - priča Enesa.

Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Kako ističe, Maca je sve vreme navodno lagala da pomaže majci.

- Patila sam se mnogo u životu, ali da ću ovakvu sramotu doživeti od ćerke za koju sam život dala, nisam verovala. Ona i ne zna kako ja izgledam jer me je videla pred svoj prvi ulazak u Parove! Posle je lagala narod kako mi pomaže - ponovila je Enesa.

DA JE BILA DISKRECIJA, NE BI BILA UHAPŠENA! Ovo su najjači komentari na račun hapšenja Mace Diskrecije (FOTO)

Podsetimo, Maca je izvesnog muškarca ucenjivala za nekoliko hiljada evra. Kako smo već pisali, reč je o muškarcu koji ima rak testisa, a supruga ga je ostavila nakon skandala sa Diskrecijom.

U videu ispod pogledajte šta je Maca ispričala u intervjuu za Telegraf, poslednjem pred privođenje i incident sa muškarcem koji tvrdi da ga je ucenjivala za novac:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: "Star")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA