MRŠ U PI*KU MATERINU! Ivan Ivanović ispsovao Đokovića preko telefona, a onda je Novak ispao neviđeni CAR! (VIDEO)

U jubilarnoj 400. emisiji Ivan Ivanović ispričao je nepoznate detalje o sebi i svojim gostima, a onaj koji je ostavio najveći utisak na gledaoce tiče se Novaka Đokovića

  • 9

Ivan Ivanović prslavio je fantastičnih 400 emisija, a povodom jubileja bio je gost u sopstvenoj emisiji.

Ivan Ivanović PRVI put u životu rekao o Karleuši nešto što će je oboriti sa nogu! (FOTO)

Na njegovom mestu sedela je Tanja Vojtehovski koja je sa Ivanovićem pričala kako o privatnim tako i o poslovnim stvarima, a Ivan se potrudio da sa publikom podeli stvari i događaje o kojima do sada nije pričao.

Printskrin: Youtube/Serbian talk show Printskrin: Youtube/Serbian talk show

Tako je, na pomen Novaka Đokovića, Ivan rekao kako Noletu duguje veliku zahvalnost, a onda je objasnio i zbog čega.

- Ja sam ga zvao kada je Srbija postala prvak sveta u tenisu i rečen mi je da je on morao da otputuje i da mi je poručio da će se on javiti. Ja mislim "ma jeste, javiće se, nisam ja indijanac da kupim tu priču"... I jedan dan zvoni mi telefon, nepoznat broj. Zvoni, pet, šest puta. I ja se javim: "Da?", a ono kao neki dečji glas: "Dobar dan, je l' to Ivan Ivanović?" Ja kažem "Ja sam", a on "Dobar dan, ovde Jovan Krkobabić". Pokojni političar, koga sam ja... I ja ovako kako sam pričao kažem "More, mrš u pi*ku materinu, bre!" A on s druge strane kaže "Brate, Novak Đoković ovde..." A ja... Da je nož pa da ovako, znaš... - ispričao je Ivanović pokazujući kako se "ubada nožem".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nema sumnje da bi malo ko odreagovao kao Novak, bez teških reči, a priču o "incidentu" sa Novakom pogledajte na snimku ispod od 45:10 minuta:

A kako je Nole čestitao Ivanu jubilej pogledajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA