Napravio ga je iste noći kada je odveden na DOŽIVOTNU ROBIJU: Ovako je izgledao otac Kristijana Golubovića! (FOTO)

- Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj - ispričao je Kristijan jednom prilikom

  • 16

Detalje iz života Kristijana Golubovića svi znaju, a ako ne sve onda barem veći deo.

KAKVA JE ON LEGENDA?! Veljko Ražnatović isprozivao Kristijana Golubovića! (FOTO)

I dok je u javnosti često govorio o svojoj sestri Ivani i majci Milanki, o ocu nije toliko pričao.

Printskrin: Youtube/BC_IIjg9_ZY Printskrin: Youtube/BC_IIjg9_ZY

Sada se na internetu pojavila njihova retko viđena fotografija, a u komentarima se navodi kako otac i sin izuzetno liče.

Inače, Kristijan je Srboljuba prvi put video kada je bio u osnovnoj školi.

- Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te '69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju - rekao je Kristijan u jednom interjuu.

Viktor Savić primljen na FDU zbog imitiranja Kristijana Golubovića!

- Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije... Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način -otkrio je jednom prilikom Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resi rebus

    15. maj 2017 | 13:46

    Hrabar je moj otac,koji je isao u Hrvatsku,Bosnu i na kraju Kosovo! Hrabar je moj otac koji i dan danas cuva granicu republike Srbije,kao pripadnik zandarmerije! Koji se na posten nacin izborio da moja porodica ima da se hrani,iskoluje i odraste u zdrave i pozitivne ljude. Samo psihicki slabi ljudi,robijaju,ubijaju,kradu,a inteligentni i posteni bore se na posten nacin! Pozdrav normalnom narodu

  • Joca

    15. maj 2017 | 14:19

    Jel vidiš sta se desi, kad policija ne stigne na vreme...

  • dr. Rusofil

    17. maj 2017 | 06:33

    Ja sam sve nesto mislio da su ga napravili braca grim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA