≫ 

Izrešetali su ga sa 4 metka u leđa, morao je da puca... Prva velika ISPOVEST SINANA SAKIĆA o sinu koji je ubio najboljeg druga! (VIDEO)

Živa legenda narodne muzike sa suzama u očima pričao je o sinu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva najboljeg prijatelja

  • 19

I dok se u medijima svakodnevno oglašavaju oni koji su na estradi nekoliko meseci ili tek nekoliko godina, žive legende kao što je Sinan Sakić pojave se tek onda kada se u njihovom privatnom životu dogodi skandal ili nesreća koja zavredi medijsku pažnju.

Ovu pesmu je Sinan Sakić otpevao jednom i NIKADA VIŠE, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Upravo o tome pričao je Sinan u velikoj ispovesti o sinu Rašidu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kako kaže Sinan, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

- Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada...a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voelo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda - počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

Bregović nudio Sinanu da obradi najveći hit "Bijelog dugmeta", a posle Sakićevog odgovora, zapanjeni Brega je 2 minuta ćutao!

- Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa, bre... On je pucao i to se desilo... Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice... Šta da kažem, ajde? - sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

- Javio mi je jedan moj drug. Kaže "brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog..." Šta kažeš?! Kaže "i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima". Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se... Siđem dole - plačem ko dete. Znaš ono kad...sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu "pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju"... Nikad to niko nije ispričao, nikad!

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Sinan nije otišao sinu u bolnicu. U zatvor jeste, jednom.

Brena i danas plače zbog Miroslava, sin i ja smo mu dali sve šanse... Ispovest bivše ljubavnice Miroslava Ilića! (VIDEO)

- Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao "ne, ja ni u snu ne idem". Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti" - ispričao je za "Goli život" Sakić čiji sin bi uskoro trebalo da izađe na slobodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    16. maj 2017 | 11:36

    E moj Sinane, ti ćeš poslati, ti ćeš dati? Misliš, daš pare i problem rešen? Plaćaš cenu slave. A sina ne poznaješ? Kupiš šta treba a njemu trebaš ti, ili si mu trebao ali nisi bio tu, jurio si pare slavu. To košta moj Sinane više nego li ti ili bilo ko može parama platiti. Nema tu, dam mu šta mu treba. Ti si mu trebao, ti Sinane i idi kod njega sin ti je kakvog si ga ti stvorio. Kakav takav tvoja krv.

  • Crnogorac

    16. maj 2017 | 11:22

    A pištolje nose onako ,kao privezak za ključeve...

  • Adis

    16. maj 2017 | 13:30

    Ti si meni unistio jetru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA