14

45 godina pevate hit "Zbog jedne divne crne žene" , a pesma je nastala zbog ove lepotice - ljubavnice slavnog srpskog pevača (FOTO) (VIDEO)

Kićo Slabinac, čuveni pevač koji je otpevao neke od najlepših pesama svih vremena, hit "Zbog jedne divne crne žene" posvetio je ženi čijom lepotom su mnogi bili opčinjeni. Pesma je nastala u avionu

kićo slabinac
Printskrin: Youtube/YUGOgent

Vanvremenski hit “Zbog jedne divne crne žene” nedavno je proglašen za najlepšu baladu ikada napisanu i otpevanu, a iza sebe krije predivnu romantičnu priču.

Izrešetali su ga sa 4 metka u leđa, morao je da puca… Prva velika ISPOVEST SINANA SAKIĆA o sinu koji je ubio najboljeg druga! (VIDEO)

Naime, slavni pevač Kićo Slabinac koji je otpevao ovu pesmu istu je i napisao i to na letu iz Amerike za Zagreb. On je davne 1972. godine bio na turneji u SAD i igrom slučaja upoznao je, kako je davnih godina opisao, “divnu crnokosu devojku”.

Međutim, ubrzo je usledio povratak u rodni kraj, i velika patnja koju je Kićo osećao zbog crnokose devojke.

Ninova ćerka se rasplakala kad je videla šta je Dragana Mirković uradila za njenog pokojnog oca! (FOTO) (VIDEO)

A crnokosa devojka jeste žena koju javnost danas zna kao nekadašnju ljubavnicu Miroslava Ilića, sa kojom pevač ima sina Devina. Mirjana Antonović tada je živela u Americi, u koju je došla nakon što je iz rodnog Beograda prvo izbegla u Austriju.

Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf

Lepotica zbog koje je nastala čuvena pesma pred našim kamerama je potvrdila da je pesma nastala u avionu, ne krijući zadovoljstvo što je upravo njoj posvećena.

Printskrin: Telegraf

Printskrin: Telegraf

Brena i danas plače zbog Miroslava, sin i ja smo mu dali sve šanse… Ispovest bivše ljubavnice Miroslava Ilića! (VIDEO)

Kompletan razgovor sa Mirom, kao i deo o pesmi “Zbog jedne divne crne žene” pogledajte u snimku ispod:

Daljinac baner

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Krunoslav Kićo Slabinac, Mirjana Antonović, Pesma, posvećena, Posveta, Zbog jedne divne crne žene
Popularni komentari
 • D
  Džoni

  Ova Mirjana ima lepu kolekciju pevača sa kojima je bila! Ima šta da piše u svojoj knjizi!

 • V
  Vatrogasac

  Kico Slabinac Srbin, neko se ovde opasno presao. Čovek pljuvao po Jugoslaviji a posle po Srbiji. Velicao NDH. i HDZ. sada bi neko da proturi pricu da je Srbin , pa brze bolje da se salju poruke za pomoc obolelom pevacu . Da naglasim , nemam nista protiv Hrvata ili ti bilo koje nacije .Kico Slabinac je Hrvat a ne Srbin .

 • B
  Brale

  U bre bre. Eto nama nove rijaliti zvezde. E blago nama.

foto dana

video dana