≫ 

NIKO NE ZNA KAKO JE MENI: Dalila otkrila celu istinu! Evo šta joj je David PRVO rekao kad je došao iz bolnice! (VIDEO)

- Ja znam šta sad sledi...i to mi je gore od svega - rekla je Dalila Moreno, koja je u suzama ispričala kroz šta je prolazila

  • 6

Već dva dana je tuga u vili "Parova", zbog toga što je Aleksandra Subotić imala spontani pobačaj. Dalila i dalje ne prestaje da plače, iako je Aleksandra i David ne osuđuju za gubitak bebe.

 

TUČA U PAROVIMA! David nasrnuo na Miljanu jer mu je pomenula izgubljeno dete, PROGRAM PREKINUT! (VIDEO)

 

Dalilu su svi krivili za nesreću, ali ono što je njoj najbitnije, Aleksandra i David je ne krive, a ona je prvi put ispričala kako se oseća i kroz šta je prolazila.

 

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

 

- Ne znam. Prvo mi je žao što se sve to desilo zato što znam koliko su bili sretni. Onda mi je žao i Davida, jer to mu je bila prva beba i prva svadba... Prvo kad sam saznala za to, nisam imala snage da priđem Aleksandri, a onda kad su krenula ta užasna telefonska uključenja... Ne može niko da bude u mojoj koži i zna kako je meni - rekla je Dalila.

 

Printskrin: TV Happy

Printskrin: TV Happy

 

Svi optužuju Dalilu za Aleksandrin pobačaj, a ovako je ona reagovala pred gledaocima! (VIDEO)

 

- Meni je samo drago što ni David ni Aleksandra ne krive mene, a ovo ostalo, moram biti spremna na to, ljudi su takvi. Ja znam šta sad sledi..i to mi je gore od svega - pričala je u suzama Dalila.

 

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

 

- David me u sasmom startu uhvatio za ruku i pogledao me i plakao, tad mi je bilo teško... Rekao je nije niko kriv - izjavila je Dalila.

 

Poslušajte šta je sve ispričala:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA