O OVOJ KAFANI PRIČA CEO BEOGRAD: Cecin sin i gomila poznatih uživali u provodu, a onda se pojavila seksi Topalkova ćerka i zasenila sve! (FOTO)

U kafani Stari Blay mogli smo da vidimo brojne poznate ličnosti

  • 14

Otvaranje nove sezone kafane Stari Blay izazvalo je veliku pažnju svih ljubitelja dobrog provoda, ali i poznatih pevača domaće muzičke scene. S pravom možemo reći da Beograd još uvek nije video ovakvu senzaciju kada je noćni život u pitanju. Okupljene poznate ličnosti iz muzičkog sveta napravile su pravi spektakl, kako svojom pojavom, tako i svojim izvanrednim nastupima! Na samom ulazu zatekli smo popularnog pevača Marka Žujovića!

Osim što se fantastično provodio, Marko je rešio i da zabavi sve prisutne goste, pa se negde oko tri sata iza ponoći latio mikrofona, što je ispraćeno brojnim ovacijama!

U njegovom društvu primetili smo i lepu Jelenu Gajić, koja takođe nije propustila priliku da dovede masu do ludila svojim sjajnim nastupom!

Prisutne su takođe zabavljali i fenomenalni Miša Laguna i Ćemo, kao i svima draga Nađa Golubović! Mogla su se videti samo zadovoljna lica gostiju koji nisu krili oduševljenje nastupima koje je za njih pripremila kafana Stari Blay!

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Pored njih, primetili smo i Borisa Stjepanovića u društvu Ane Marije i prijatelja koji su se ludo zabavljali do ranih jutarnjih časova! Prisutni su, takođe, bili i Nemanja Staletović, Uroš Živković, Veljko Ražnatović i ćerka našeg popularnog pevača Topalka - Helena Topalović!

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Ukoliko ste propustili sinoćnu senzaciju, večeras je prava prilika da posetite kafanu Stari Blay! Naime, večeras vas očekuje specijalno gostovanje Indire Radić, koja je najavila pravi spektakl! Savetujemo da što pre rezervišete svoje mesto i budete deo najboljeg provoda u gradu! U nastavku pogledajte još fotografija sa otvaranja nove sezone!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA