Oglasio se Duško Tošić i objasnio ko je MISTERIOZNA devojka s kojom su ga uslikali u Turskoj!

Duško Tošić je za Telegraf otkrio ko je devojka zbog koje se podigla silna prašina u Turskoj

  • 10

U Turskoj su ogromnu pažnju izazvale fotografije na kojima je fudbaler Bešiktaša Duško Tošić snimljen sa nepoznatom brinetom. Brzinom munje su počela nagađanja ko je ta devojka, i kako će reagovati Duškova supruga Jelena Karleuša, međutim, Tošić za Telegraf kaže da se bespotrebno podigla tolika prašina, kao i da je misteriozna žena, devojka njegovog druga. 

 

GRMI TURSKA: Duško Tošić u 5 ujutru uslikan sa seksi brinetom, a evo šta je Karleuša rekla o ovim slikama! (FOTO)

 

- Glupo je što je ispalo tako... To je devojka mog druga. Jelena zna njega... Kada je on izašao da priča sa policijom, ja sam, pošto imam auto, i zato što sam vozač, ostao u kolima. Oni su nas tada slikali i to je tako ispalo - ispričao je Tošić za Telegraf i dodao da ga nimalo nisu pogodili natpisi u turskoj štampi.

 

Duško napominje da su ga zvali brojni turski novinari, ali, kako kaže, nema potrebu da se bilo kome pravda.

 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

 

- Tome ne pridajem pažnju. Moja okolina zna mog druga i tu devojku. Nemam ja kome da se pravdam, ali imam potrebu da kažem kako jeste - zaključio je Duško Tošić.

 

Oglasio se i novinar Milan Bošković, koji je u subotu uveče, zajedno sa još nekoliko prijatelja bio u provodu sa Tošićem.

 

Foto: Facebook/milan.boskovic.9421

Foto: Facebook/milan.boskovic.9421

 

Bošković je uz fotografiju sa Tošićem, koju je objavio na svojoj Fejsbuk stranici napisao:

 

- I dalje sebe volim da smatram novinarom, ali se grozim kako su ljudi spremni da nekome upropaste život zarad klika, tiraža ili bilo kakve vrste publiciteta. Da u subotu uveče nisam lično bio sa Duškom Tošićem u Istanbulu pomislio bih da je momak uradio nešto loše. Ovako ipak više verujem svojim očima. Baš ružno.

 

Foto: Facebook/jkdiva

Foto: Facebook/jkdiva

 

Da podsetimo, i Tošićeva supruga Jelena Karleuša je još juče na svom Tviter profilu objavila da je brineta sa kojom je Duško snimljen, u stvari, verenica Tošićevog druga.

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA