NAJVEĆA TAJNA ŽIKINE DINASTIJE: Da li ste znali da se PRAVA ŽENA Gidre Bojanića pojavljuje u čuvenom ostvarenju? (VIDEO)

Dragomir Bojanić Gidra čuvao je svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa je malo poznato da je njegova žena u stvarnom životu bila Ljiljana Kontić, čuvena profesorka na čijem su se času Miša i Nataša ljubili

  • 1

Dragomira Bojanića Gidru najviše pamtimo po ulozi čuvenog Žike Pavlovića u serijalu Zorana Čalića Lude godine, a potom i Žikina dinastija. Malo je poznato da je njegova supruga Ljiljana Kontić takođe bila glumica, najpoznatija po ulozi u seriji Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo.

Ljubi ga deda i van filma: Nikola Kojo fenomenalno opisao susret sa Gidrom dok je služio vojsku (VIDEO)

Pre 32 godine zavela je Mišu u "Žikinoj dinastiji", bila je seks-simbol '80-ih, imala je nesreću, nestala, a Gala danas izgleda ovako! (FOTO)

Ljiljana Kontić (1931-2005) rođena je na Savincu kod Gornjeg Milanovca, a odrasla u Nikšiću. Gidru je srela još dok su bili na Akademiji, a vezu su održavali i dok je bila glumica u Užicu (tadašnjem Titovom Užicu), Vršcu i kasnije u Beogradu. Bila je glumica Narodnog pozorišta u Beogradu.

Printskrin: Youtube/MisterDjukaPresent2 Printskrin: Youtube/MisterDjukaPresent2

Javnosti je malo poznata i činjenica da je na Filmskom festivalu u Nišu 1989. izabrana za glumicu godine. Međutim, između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica jer je, kako je u intervjuu za list Nada 1981. izjavila, ženama žrtvovanje u krvi. U tom zajedničkom intervjuu davne 1981. godine, kako prenosi Yugopapir, govorila je zajedno sa Gidrom o porodici, karijeri i njihovoj ćerki Jeleni.

Printskrin: Youtube/domaca serija Printskrin: Youtube/domaca serija

Svi koji su gledali Lude godine i Žikinu dinastiju, serijal Zorana Čalića, verovatno se sećaju čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Natasa ‘divno muzicirali’, tj. kada su pustili već snimljenu kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u prostoriji pored razmenjivali nežnosti.

SVE O HER ŽIKI: Kako je Gidra postao najomiljeniji Yu glumac svih vremena! (VIDEO)

Sećate se njihove profesorke? Njihova profesorka je upravo Ljiljana Kontić, žena čuvenog Dragomira Bojanića Gidre. Pogledajte video-snimak kako biste se podsetili (od 6:22 minuta).

Printksin: Youtube/Dailymotion/Domaci Filmovi Printksin: Youtube/Dailymotion/Domaci Filmovi

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA