Baš me briga za Aleksandru, ne mogu da biram između sinova: Majka Davida i Dejana otvorila dušu

- Obojica su mi sinovi i sada ja treba da budem na strani jednog ili drugog, ne mogu - izjavila je Biljana Dragojević

  • 6

Biljana Dragojević, majka Dejana i Davida, kaže da je zanima šta je Aleksandra pričala o njoj, i dodaje da ne namerava da bira između sinova.

NAJVEĆI ŠOK OD POČETKA RIJALITIJA! Ljuba Pantović se popela na krov vile "Parova"!

Dragojevićeva priznaje da je nervira celokupna situacija, i zavada među braćom, koju je uglavnom prouzrokovala Aleksandra.

- Zaista ne znam zbog čega me je pominjala. Verovatno su tamo zatvoreni i suviše je veliki pritisak. Mene nervira ako se njih dvojica svađaju, a ako me spominje Aleksandra, to ne može da me iznervira jer mislim da nema zbog čega lošeg da me spominje. Štaviše, kada sam gostovala u "Parovima", rekla sam da sam došla i kao Aleksandrina podrška, mislim da ona nema šta loše o meni da iznese. Jedino ako u nekom afektu Dejan nešto kaže za Ljubu, pa ona da bi mu odgovorila, oplete po meni - rekla je Biljana Dragojević i napomenula da pokušava da ostane tolerantna koliko god može.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Meni je najteže u celoj situaciji, obojica su mi sinovi i sada ja treba da budem na strani jednog ili drugog, ne mogu, Teško je meni, a ne njima što moraju da balansiraju. Devojke su im na ratnoj nozi mesecima i zato im ne zameram šta god da urade ili kažu. Dosta sam tolerantna, ali je ovo nova situacija za sve nas - zaključila je Biljana Dragojević.

Printskrin: Tv Happy Printskrin: Tv Happy

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    5. jun 2017 | 02:58

    Ma nisi ni ti cvecka

  • СизЦГ

    5. jun 2017 | 12:53

    Баш и мене брига за тебе, Александру, Давида, Дејана, мунгоса, Далилу... Баш ме брига за ону Србију која се пали на курве, медиокритете, глупе сценарије ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA