≫ 

Devojke, jeste li spremne za "LUDILO DEVOJAČKE VEČERI"? (FOTO) (VIDEO)

Skarlet Johanson i Zoe Kravic ovog leta ubijaju stripera u komediji Ludilo devojačke večeri

  • 0

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja se u nekom trenutku u potpunosti otela kontroli.

Bilo da je reč o ogromnom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci kad prođe određeno vreme većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar "Ne mogu da verujem da sam to bila ja". Međutim, ono što će glavne junakinje filma LUDILO DEVOJAČKE VEČERI proživeti izlazi iz svih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama. Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bioskope stiže ovog juna.

Pet najboljih drugarica sa fakulteta posle punih 10 godina ponovo se sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljenje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im biti najviše potrebno.

Foto: Promo Foto: Promo

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu LUDILO DEVOJAČKE VEČERI pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Prema bisokopskoj najavi očigledno je da pet drugarica očekuje zaista LUDILO DEVOJAČKE VEČERI.

Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI  u domaće bioskope stiže 22 juna.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA