ZVEZDE GRANDA PRETUČENE ZBOG DEVOJKE: Lazićev brat se ljubio s curom napadača!

Blaž V. je u diskoteci "Trokadero" primetio da se njegova devojka, s kojom je prethodnog dana raskinuo, ljubi s bratom Darka Lazića. Nasilnici šipkama polupali Lazićev novi "audi"

  • 2

Darko Lazić i Slobodan Vasić pretučeni su u Budvi jer se cura Blaža V, jednog od napadača, ljubila s Lazićevim bratom u "Trokaderu".

Kako saznaje "Kurir" iz izvora bliskog budvanskoj policiji, Podgoričanin Blaž V. je u diskoteci "Trokadero" primetio da se njegova devojka, s kojom je prethodnog dana raskinuo, ljubila s Lazićevim bratom.

Sa četvoricom prijatelja čekao je do pred zoru da pevači napuste lokal, a onda su ih napali na parkingu i prebili.

- U društvu Slobe, Darka i njegovog brata bile su tri devojke. Jedna od njih je u diskoteci čak bacila čašu s viskijem na Podgoričane. Bilo je očigledno da među njima postoje neki neraščišćeni računi. "Grandovci" nisu znali u kakvim su one odnosima s tim momcima, niti da je jedna od njih sa Blažom - otkriva sagovornik lista.

On dodaje da Darko i Sloba nisu slutili šta ih čeka.

- Naivno su se zezali s devojkama, Lazićev brat se ljubio sa Blažovom bivšom. Kad su izašli, momci su ih sačekali. Došlo je do prepirke, a kad su pevači pokušali da pobegnu u Lazićev "audi", napadači su pajserima i ciglama izlupali kola. Udarili su Slobu nekoliko puta pesnicama u glavu i zbrisali, jer je policiji već bilo javljeno za tuču. Vasić ima modrice i podlive ispod očiju – navodi on.

Budvanska policija je petoricu mladića privela na saslušanje. Četvorica su zadržana u pritvoru, dok je Blaž V. odmah pušten.

- Iako je glavni inicijator tuče bio upravo Blaž, on je po saslušanju pušten iz policije, jer je u srodstvu s jednim ministrom crnogorske vlade! Ostala četvorica momaka su zadržana, ali će verovatno najdeblji kraj izvući Vojislav Rešetar (18), jer već ima dosije i protiv njega će biti pokrenut postupak - naglašava izvor "Kurira".

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA