DRAMA BEZ KRAJA! Ljuba se popela na krov vile "Parova" samo da bi joj rekla da je voli, a ovako joj je Aleksandra uzvratila!

- Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane - poručila je Aleksandra Subotić

  • 15

Nakon što se Ljuba Pantović u nedelju popela na krov vile "Parova", situacija u rijalitiju se zakuvala, Pantovićeva je morala u policiju na informativni razgovor, a sada je konačno ovaj neuobičajen potez svoje majke prokomentarisala i Aleksandra.

SVI DETALJI NEVIĐENE DRAME U PAROVIMA! Ljubu obezbeđenje jurilo po krovu, pozvana i policija!

Posle akcije u "Parovima", Ljuba je objasnila da je želela da ćerki kaže koliko je voli i podržava, međutim, Aleksandra sasvim drugačije gleda na ovu situaciju.

- Nisam bila prisutna kada je ona dolazila ovde, ali su mi preneli. Nikada mu nisu zabranili poziv, ali ja nju nikada nisam dobila, a zvala sam je na tri broja. Produkcija mi nije branila - izjavila je Aleksandra odgovorila je Aleksandra, a Ljubi se sigurno neće dopasti ono što je Subotićeva još ispričala.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ja više ne znam šta se dešava, ni zašto se ne javlja, niti znam da li je zovu, ona kaže da je niko nikada nije zvao, donosila mi je poklone. Osećam se kao na optuženičkoj klupi. Rastrzana sam na dve strane. Stalo mi je i do majke i do "Happy" televizije, ne znam zašto mi se opet ovo dešava - rekla je Aleksandra.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

A potom se umešala voditeljka Jovana Jeremić koja je konstatovala:

- Nije bilo potrebe da se penje na krov kako bi ti rekla da te voli, mogla je to i preko telefona, jer vam je poziv bio i te kako dozvoljen.

A sa ovom rečenicom se Aleksandra složila.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    7. jun 2017 | 19:24

    Molim Telegraf da ukine ovu rubriku o Parovima!!!

  • Realism

    7. jun 2017 | 21:18

    Opet ovi neradnici i probisvetovi. I dalje nas izvestavaju o bolesnim nebuloznim i mizernim zivotima ovih prodanih dusa. Tuznije ne moze da bude. Bruka.

  • patata

    7. jun 2017 | 20:50

    jel se ova seca da ima malo dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA