BS: Sviraćemo ponovo u Crnoj Gori, njihovi mediji nek pišu gluposti!

Ognjen Janković: "Koncert u Nikšiću bio je jedan od najboljih do sada. Crnogorska publika je fenomenalna, za razliku od tamošnjih medija!"

  • 5

Grupa "Beogradski sindikat" ipak će nastupati u Crnoj Gori. Nakon velike prašine koja se podigla posle negativnih napisa crnogorskih medija o koncertu beogradskih repera u Nikšiću, i objavljivanja komentara čitalaca  u kojima se članovi BS nazivaju velikosrpskim  fašistima, Boško Čirković Škabo, član popularnog benda, je na svom Fejsbuk profilu napisao da više nikada neće kročiti u Crnu Goru! U međuvremenu, strasti su se smirile, a momci iz "Sindikata" kažu da je sve ovo nevažna priča, da nema veze sa stvarnošću, da se radi o klasičnom "spinovanju" crnogorskih medija kao i da će sigurno ponovo svirati u Crnoj Gori gde, kako kažu, nikada nisu imali ni najmanjih problema.

Inače, Škabo je tekst u kojem je odgovorio na prozivke sa sajta CDM.me, i između ostalog, poručio "ovog velikosrpskog fašistu nećete više videti na bini u CG", skinuo sa svog Fejsbuk profila, što je za Telegraf kratko prokomentarisao rečima: "Ma, nisam u fazonu dalje da dajem na popularnosti gluposti crnogorskih medija".

I Ognjen Janković iz "Sindikata" objašnjava da je za članove benda ovo nerealna priča koja kao da se i nije dogodila.

- Boškova reakcija je bila verovatno izazvana tim negativnim komentarima, ali stvarno ne mogu da verujem da se ovo desilo posle divnog koncerta u Nikšiću na kojem je bilo 6.000, a neki kažu i više ljudi. Čak smo i u kombiju, dok smo se vraćali iz Crne Gore, zaključili da odavno nismo imali bolji koncert. Sjajno smo se proveli u Nikšiću, organizacija je bila odlična, publika fenomenalna i apsolutno nismo imali bilo kakvih problema, a novinari koji su pisali te tekstove o nama, ne znam ni da li su bili na svirci. Izgleda da su komentari čitalaca postali deo uređivačke politike novina. Nikada nismo imali problema u Crnoj Gori i naravno da ćemo ponovo svirati tamo. Uostalom, više ljudima u Beogradu smetamo zato što u svojim pesmama predstavljamo pravo lice Srbije, nego što je to slučaj u drugim sredinama - izjavio je Ognjen Janković za Telegraf.

(A.N./Foto: Slobodan Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikšićanin

    23. jul 2012 | 20:09

    Škabo, nijesi trebao da nasijedaš na provokacije ovih plaćenih novinara. Oni su željeli takvu reakciju! Zar nije dovoljno ono 10.000 ljudi, koji su bili uz vas i vazda će biti!

  • Grobar iz CG

    25. jul 2012 | 01:18

    Naravno da ce te opet doci... Ova govna milovska su platili novinare da tako napisu,a nijesu ni bili na koncertu.A na rtcg-u vas nijesu uopste pominjali ko da nijeste bili na koncert... puuuuuuuuuuuu govna placenicka!!!

  • godra

    31. jul 2012 | 15:32

    Čekamo vas opet u CG pa ta bude bolje nego u Nikšiću!!! BS se voli svim srcem!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA