≫ 

Kalinić doveo ženu na Cecin rođendan, kada vidite kakva je BOMBA biće vam jasno zašto je obožava 11 godina! (VIDEO) (FOTO)

Voditelj je od 2006. godine u braku sa Sandrom sa kojom ima dvoje dece

  • 15

Milana Kalinića godinama i skoro svake nedelje gledate na malim ekranima, a poznato je i da voditelj ima veliki broj obožavateljki što i ne treba da čudi s obzirom na to da je u odličnoj formi.

Seks-bomba izašla na scenu, zapevala "Opa, cupa", a kad je zamešala kukovima i izbacila ČVRSTE grudi zatresao se studio! (VIDEO)

Međutim, ako su do sada žene uživale u Kalinićevim mišićima, vreme je da muškarci vide kakvu mačku voditelj ima pored sebe.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Milan i Sandra venčali su se 2006. godine, nakon godinu dana zabavljanja, a Sandra se nije često pojavljivala u javnosti.

RAZBACANI KALINIĆ KAO SPARTANAC: Voditelj "Pinkovih zvezda" pokazao mišiće o kojim mnogi muškarci mogu samo da sanjaju (FOTO)

Iako se nekoliko puta pisalo da se Kalinić razvodi od žene, do toga nije došlo, a sada su zablistali na rođendanu Cece Ražnatović i dokazali da je u njihovom odnosu sve pod kontrolom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte kako je izgledao njihov dolazak na Cecin rođendan:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA