The Frajle napravile sjajnu žurku na Štrand Summer Festu! (FOTO)

Mini koncert grupe "The Frajle" bio je poklon Novosađanima. Za kraj večeri prisutne je zagrejao DJ Arcader svojim izborom muzike

  • 0

Devojke iz grupe "The Frajle" napravile su sinoć sjajnu atmosferu na "Štrand Summer Festu".

 

Preko 1.000 ljudi bilo je na platou ispod Mosta slobode koji je bio pun. Malo hladnije i svežije vreme nije nas omelo da uživamo i đuskamo uz nove pesme grupe "The Frajle" koje su na sinoćnjem mini koncertu promovisale i svoj novi album.

 

Uživali smo i u starim hitovima poput: "Menjam dane", "Fina", "Ko se to meni zaljubio" i mnogim drugim.

 

Mini koncert grupe "The Frajle" bio je poklon Novosađanima. Za kraj večeri prisutne je zagrejao DJ Arcader svojim izborom muzike.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

"Štrand Summer Fest" nastavlja sa svojim svakodnevnim programom. Svakog dana najmlađi mogu da uživaju u celodnevnom dečijem kutku, da slikaju, boje, crtaju, igraju se u pesku. Ponedeljkom uživamo u pričama sa dalekih putovanja, utorak i sreda su rezervisani za radionice nakita i dekupaža, četvrtkom i petkom su dečije radionice i radionice plesa, vikendom vežbamo, biramo najbolju domaćicu meseca, takmičimo se u basketu i slušamo sjajnu muziku.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

 

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

 

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA