Runi Mara u filmu koji šokira svet: "Una" od 22. juna u bioskopima! (FOTO) (VIDEO)

Zasnovana na nagrađenoj predstavi "Crna ptica" (Blackbird) Dejvida Harovera, "Una" donosi emotivnu i tešku priču o mladoj ženi koja kreće u potragu za svojom prošlošću

  • 0

Moćna, mračna, i smela drama "Una" je debitantski film reditelja Benedikta Endrjusa.

Zasnovana na nagrađenoj predstavi "Crna ptica" (Blackbird) Dejvida Harovera, "Una" donosi emotivnu i tešku priču o mladoj ženi koja kreće u potragu za svojom prošlošću.

Pre 15 godina, Una je pobegla sa starijim muškarcem, Rejem, zbog čega je on uhapšen i osuđen na zatvor. Kada vidi njegovu fotografiju u časopisu, Una ga pronalazi i dolazi na njegovo radno mesto. Njen dolazak preti da uništi Rejev novi život i njenu psihičku stabilnost. Njihov susret otvoriće brojne rane i nerešene dileme, a potisnute strasti i žudnje će isplivati.

Film "Una" je imao svetsku premijeru prošlog septembra na Telurajd festivalu u Koloradu, a odmah nakon toga je prikazan i na festivalima u Torontu i Londonu, gde je dobio sjajne kritike. Filmski festival u Londonu ga je okarakterisao kao "hrabri uvid u jednu tešku temu, koji vam neće pomoći da razlikujete dobro od lošeg, ali će sigurno premašiti vaša očekivanja."

Foto: Promo Foto: Promo

U glavnim ulogama ove drame našli su se Runi Mara, Ben Mendelson i Riz Ahmed.

Foto: Promo Foto: Promo

Domaća publika će imati priliku da uživa u ovom dugo iščekivanom ostvarenju od 22. juna u bioskopima Dvorana Doma Sindikata, Tuckwood, Fontana, Akademija 28 i Bioskop Vlada Divljan u Beogradu, kao i u bioskopu Vilin grad u Nišu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA