NIŠTA OD FILMSKOG DEBIJA: Bez Đokovića u “Plaćenicima 2” (VIDEO)

Iako je prošle godine glavna vest u domaćim i stranim medijima bila da će najbolji sportista sveta imati jednu od gostujućih uloga u nastavku holivudskog blokbastera, u finalnoj verziji ipak neće biti Novaka

  • 0

Za nekoliko nedelja svoju premijeru imaće i nastavak "Plaćenika", u kom će se opet ujediniti najpozantiji svetski akcioni junaci. Međutim, u finalnoj verziji novog ostvarenja Sivlestera Stalonea neće biti scena sa Novakom Đokovićem, iako je prošle godine glavna vest u domaćim i stranim medijima bila da će najbolji sportista sveta imati gostujuću ulogu u ovom filmu, prenose "Novosti".

 

Novak je snimio nekoliko scena u Bugarskoj prošlog septembra, u kojima se bori protiv terorista svojim reketom. Đoković je trebalo da igra sebe u "Plaćenicima 2", što je trebalo da bude njegov filmski debi. Iako se Đokovićevo ime nalazi među glumcima na sajtu imdb.com, konačna verzija će proći bez našeg teniskog šampiona.

 

Premijera "Plaćenika 2" zakazana je za 16. avgust, a novom ostvarenju Silvestera Stalone, pored njegove malenkosti, igraće Čak Noris, Arnold Švarceneger, Žan-Klod Van Dam, Dolf Lundgren i mnogi drugi.

 

 

(izvor: Novosti.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA