ZVEZDE GRANDA: Njih 13 je stiglo do vrha, pogledajte ko su superfinalisti! (FOTO)

Trinaest najtalentovanijih takmičara boriće se 28. juna za titulu pobednika i prestižno zvanje "nova Zvezda Granda"

  • 45

Popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" uveliko se približilo svojoj završnici, a 28. juna biće poznato i koji će finalista poneti ovu prestižnu titulu. 

NE POMAŽE TU BANKINA... Ovo je tekst nove Karleušine pesme koju je snimila sa Lukasom!

U još jednoj uzbudljivoj polufinalnoj emisiji takmičare je ocenjivao šestočlani žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, a svađe oko toga ko može biti zvezda, a ko ne, i ovaj put su bile sastavni deo emisije.

Foto: Promo/Zvezde Granda Foto: Promo/Zvezde Granda

Najtalentovaniji koji su se plasirali u samo finale jesu takmičari: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić.

Oni će se takmičiti u spektakularnoj završnici "Zvezda Granda", koja će biti održana 28. juna u Beogradu, kada će ujedno Jelena Karleuša predstaviti i svoje dve nove pesme, koje publika nestrpljivo očekuje.

Seksi stjuardesa iz "Zvezda Granda" izgleda KAO AVION, a kada je vidite u bikiniju, ZANEMEĆETE skroz! (FOTO)

Tenzija raste, takmičare čeka težak zadatak, a kroz ovo zanimljivo polufinalno subotnje veče gledaoce i sve u studiju vodili su Sanja Ćulibrk i Voja Nedeljković.

Foto: Promo/Zvezde Granda Foto: Promo/Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    25. jun 2017 | 07:30

    Svi su dobri. Zelim im srecu.

  • Pipon

    25. jun 2017 | 10:07

    Evo ja cu se sramit za sve vas hejtere,kad vec vi sami ne znate.aloooo,ovo je muzika,a ne verska emisija.zar je vazno otkud su.tu su da pevaju.dokle vise da brojimo krvna zrnca jedni drugima.srecno svima i dabog da.svi uspeli u zivotu.pa zar bi bilo bolje da lutaju,piju idrogiraju se po svetu,nego sto traze mesto sebi pod ovim nebom.sramite se hejteri.SRECNo SVIMA i pokazite im gde im je mesto

  • dusan

    25. jun 2017 | 06:09

    ne mogu da verujem da nema onog decka iz kragujevca.greska je sto se ova emisija snima u beogradu.koliko takmicara iz bosne ima trebala bi tamo da se preseli, a vala i da ostane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA