2

GLEDANIJI OD SULEJMANA: Turska serija "Sever-Jug" na TV Pink

Nova turska hit serija, koja će se od septembra prikazivati u Srbiji, zasnovana na priči nobelovca Orhana Pamuka

Nova turska serija “Sever-Jug” (“Kuzey Guney”) koja će se od početka septembra prikazivati na TV Pink  preti da po popularnosti potuče i “Sulejmana Veličanstvenog”! U Turskoj ovaj serijal u kojem glavne uloge tumače Kivanc Tatlitug i Bugra Gulsoj, ima rekordnu gledanost, jedini je projekat gledaniji od Sulejmana, a zanimljivo je da je scenario delimično zasnovan na priči “Čevdet i njegovi sinovi” nobelovca Orhana Pamuka!

U centru pažnje su dva brata, Sever i Jug. Kivanc Tatlitug, koji je našoj publici poznat po ulogama u TV serijama “Zabranjena ljubav” i “Ezel”, igra Kuzeja (sever na turskom) dok Bugra Gulsoj (“Izgubljena čast”) glumi Guneja (Juga). Braća su potpuna suprotnost: Sever je nepredvidiv, divalj i uvek spreman na tuču, dok je stariji Jug miran i stidljiv dečko, a i odličan đak. Naravno, stvari se menjaju kada se u njihov komšiluk doseli fatalna Čemre (igra je Ojku Karajel) u koju se obojica zaljubljuju.

Sever je van sebe od ljubomore kada sazna da je Jug smuvao Čemre. Međutim, nesrećnim sticajem okolnosti njih troje učestvuju u saobraćajnoj nesreći u kojoj gine čovek. Iako je Jug vozio kola, Sever preuzima krivicu na sebe i odlazi u zatvor na tri godine. Nakon izdržane kazne vraća se porodici…

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bugra Gulsoj, Kivanc Tatlitug, Orhan Pamuk, Sever-Jug, Sulejman Veličanstveni, Turska serija, TV Pink
Popularni komentari
 • N
  Nikola

  Laz.
  Gledanost serija u Turskoj poslednje nedelje aprila meseca ove godine:
  Öyle Bir Geçer Zaman Ki: 33,87% (kako vreme prolazi)
  Fatmagül’ün suçu ne?: 29,6% (izgubljena cast)
  Muhteşem Yüzyıl: 29,4% (sulejman velicanstveni)
  Adını Feriha Koydum: 23,3%
  Kuzey Güney: 16,1% (Sever jug)
  Pink ponovo zasniva kampanju za promociju nove serije na lazima.

foto dana

video dana