NE ŽELIM DA ULAZIM U GLASANJE ŽIRIJA... Evo šta je Marija Šerifović javno poručila posle finala "Zvezda Granda"! (FOTO)

- Pre svega, želim da čestitam svim finalistima i celoj ekipi na sjajnom poslu tokom cele sezone - napisala je Marija Šerifović između ostalog

  • 10

Marija Šerifović se posle finalne večeri "Zvezda Granda", u kojoj su pobedili Riste Risteski (glasovi publike) i Aleksa Paerović (glasovi žirija), obratila javnosti putem društvenih mreža.

TI SI MOJ POBEDNIK! Marija Šerifović posle finala na splav odvela ovog finalistu, tek u zoru otišli kući! (FOTO) (VIDEO)

Marija je deset meseci zajedno sa ostalim kolegama sedela u žiriju, s svoju poruku i mišljenje o protekloj sezoni "Zvezda Granda" podelila je sa fanovima, kojima je obrazložila i da nije bilo nikakvih nameštaljki.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POTPUNI HIT! U finalu "Zvezda Granda" samo 1 član žirija NIJE glasao, evo ko i zbog čega! (FOTO)

- E pa, dragi moji, prođe još jedno finale takmičenja "Zvezda Granda". Pre svega, želim da čestitam svim finalistima i celoj ekipi na sjajnom poslu tokom cele sezone, a zatim da čestitam pobednicima Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom, bravo momci! - napisala je Marija, a onda nastavila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NAJNEŽNIJA SCENA FINALA! Ovako se Riste grlio sa Jelenom Karleušom nakon što je proglašen pobednikom (VIDEO)

- Poruka od svih vas stiže na milion, zato nekako i imam potrebu da vam se ovako obratim. 
Naime, dosta vas u inboksu piše kako je finale namešteno, za šta odgovorno mogu da tvrdim da nije istina. Žiri je glasao u skladu sa svojim afinitetima, i svakome od nas je neko više ili manje prirasao srcu u odnosu na drugog takmičara. Zato i ne želim da ulazim u glasanje žirija. Što se SMS glasova tiče, Makedonija je imala samo jednog predstavnika i naravno da su glasovi odatle otišli za samo jednog kandidata. Zato, dragi moji prijatelji, fanovi i divni ljudi iz Bosne i Hercegovine, svi ostali glasovi su se raspodelili na nekoliko kandidata. 
A što se tice Armina Dedića, budite bez brige, njega čuva neko mnogo jak - završila je Šerifovićeva na Instagramu, koja je ovom objavom i fotografijom izazvala oduševljenje.

Foto: Instagram/serifovic Foto: Instagram/serifovic

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    29. jun 2017 | 23:26

    Bravo Marija! Verujem ti, jer zašto biste skoro godinu dana radili a da na kraju neko nameštaljkom to anulira. Vi ste ipak profesionalci. Čestitam.

  • Iju

    29. jun 2017 | 22:49

    A od cega il od koga cuvaju ovog,taj deo nisam razumela?Nije pobedio i to je to

  • Milan

    29. jun 2017 | 23:44

    Finalisti su bili ocajni a ti pisi i pricaj sta hoces.mnogo bolje pevace ste izbacili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA