≫ 

TU SE ZAVRŠILA NAŠA SARADNJA... Saša Popović progovorio o povratku Zorice Brunclik u "Zvezde Granda"! (VIDEO)

Direktor "Grand" produkcije odgovorio nam je na pitanje koje se tiče navodnog povratka Zorice Brunclik u žiri najpoznatijeg muzičkog takmičenja

  • 11

Nekoliko nedelja unazad priča se i piše kako se Zorica Brunclik vraća u "Grand", odnosno u žiri "Zvezda Granda".

POTPUNI HIT! U finalu "Zvezda Granda" samo 1 član žirija NIJE glasao, evo ko i zbog čega! (FOTO)

Tim povodom popričali smo sa čelnikom "Granda" Sašom Popovićem, po čijoj rekaciji i odgovoru bi se dalo zaključiti da od toga, bar ne za sada, nema ništa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zorica je sama napustila ovaj žiri. To je evidentno. Oni su mene obavestili jednom porukom da ne žele da budu...zbog odnosa sa Prvom srpskom televizijom. Tu se završila naša saradnja. Otišao je i Šaban Šaulić... Ja sam napravio drugi žiri - iskreno nam je rekao Saša, nakon čega je pohvalio sadašnji žiri.

SAŠA POPOVIĆ VEĆ ODLUČIO: Evo ko će sedeti u žiriju "Zvezda Granda" od septembra!

IZA KULISA "ZVEZDA GRANDA": Lukas se preznojavao, pobednici umalo pali u nesvest, Karleuša bila najveselija! (FOTO)

- Mislim da ovaj žiri zaista ima apsolutni kredibilitet i mnogo je dobar. Nema sujete, to je ono što je najvažnije. Oni se posvađaju, a kad se sve završi mi ovde sednemo, jedemo, popijemo nešto, pozdravimo se i odemo. Kad se završi emisija, bitno je da smo kompaktni, složni, da se niko na nikog ne ljuti - kazao je Saša za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nismo mogli a da ne konstatujemo da će Viki Miljković tokom letnje pauze sigurno nedostajati Jeleni Karleuši i Mariji Šerifović, koje će se zbog toga verovatno dosađivati tokom celog leta...

Saša Popović otkrio zašto Brena i njegova žena NIKADA neće sedeti u žiriju "Zvezda Granda"!

- Možda ste u pravu! (smeh) Ali, zato će je vrlo rado dočekati na jesen. Mislim da će na jesen biti još žešći odnos između njih - našalio se Saša.

Kompletan intervju, te kako su mu se dopali nastupi i dueti Jelene Karleuše koje je predstavila u finalu "Zvezda Granda", poslušajte u snimku ispod:

A ovako se Zorica Brunclik "ponudila" "Grandu" kada smo je pitali da li se vraća u "Zvezde Granda":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    3. jul 2017 | 13:11

    Zorica je pravo razmazeno deriste!!!

  • Dule

    3. jul 2017 | 13:59

    OVOM NARODU DAJU HLEBA I IGARA A SASA I BRENA NEZNAJU STA CE VISE OD PARA!!!!!!!! JAVNA JE TAJNA DA "ZVEZDE, ZVEZDICICE I OSTALI PEVACI" P L A C A J U DA BI UOPSTE USLI DA PEVAJU!!!!!!!!!

  • Boca

    3. jul 2017 | 15:26

    Prijatelju Saban,Zorica,Djurisicka,Bekuta i Marija Serifovic to su pevaci koji najbolje pevaju u ovoj zemlji,oni su merodavni da nekoga ocene kako peva a ne Karleusa i Aca lukas oni nemaju pojma da pevaju Aca ima dobre pesme zato je i prosao inace sto se tice kvaliteta pevanja sasvim prosecan pevac o Karleusi necu ni da pricam!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA