NJU NIKADA NISTE VIDELI! Ovako izgleda Lukasova DRUGA žena Nataša sa kojom ima sina Andreja! (FOTO)

Drugu suprugu Ace Lukasa godinama niko nije video, niti čuo bilo šta o njoj

  • 23

Aca Lukas po svemu sudeći ponovo će stati na ludi kamen, sa novom devojkom Branislavom Pašalijom, nakon što se, kako je priznao, sudski razveo od Sonje Vuksanović.

Naš brak već godinu dana nije funkcionisao: Aca Lukas prvi put progovorio o SVIM DETALJIMA razvoda sa Sonjom!

SPAVATE LI MIRNO, JK I ACO? Karleušina i Lukasova "Bankina" vas je oduševila, a PARODIJI ćete se smejati danima! (VIDEO)

Kao što je poznato, Lukas pored ćerkice Viktorije, koju je dobio sa Sonjom, ima još troje dece - sinove Andreja i Lazara, i ćerku Miljanu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lazara i Miljanu Aca je dobio u braku sa svojom prvom suprugom, Svetlanom Vuksanović, sa kojom je vezu započeo još u srednjoj školi. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu, a njihova ljubav važila je za jednu od najlepših u naselju Karaburma, gde su oboje živeli.

Upoznali su se u osnovnoj školi, rodila mu je dvoje dece, ostavio je, a ona i dalje nosi njegovo prezime: Ovo je PRVA ŽENA Ace Lukasa! (FOTO)

Foto: Instagram/cecabg Foto: Instagram/cecabg

Međutim, nije uspela da opstane. Lukas je Cecu ostavio, i vrlo brzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom. O njoj se za sve ove godine najmanje zna, a skoro da nikome nije poznato kako ona izgleda i gde živi.

Kako saznajemo, Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, da bi se pre izvesnog vremena vratila u Beograd, ponovo se udala, i dobila dete.

Jarić i Lima zajedno u Crnoj Gori, uživaju u NAJLUKSUZNIJEM apartmanu u Budvi! (FOTO)

Nataša Bekvalac iskreno o bankrotu i tome da li će treći put stati na ludi kamen (VIDEO)

Ono što je zanimljivo jeste da su Nataša i Acina prva žena Svetlana, u izuzetno bliskim i dobrim odnosima. Kao i njihova deca.

Evo kako Nataša izgleda:

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Šta je Aca sve ispričao o svojoj novoj devojci Branislavi, kao i o razlozima iz kojih je stavio tačku na brak sa Sonjom, pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nole

    5. jul 2017 | 15:40

    Ova pleni, drugačija je od ovih Acinih "domaćica". Žena izgleda baš, baš dobro!

  • marko

    5. jul 2017 | 15:22

    Lepa , zgodna , kulturna. Poznajem ženu , sve pohvale. A nije on nju, nego ona je njega ostavila i povukla se bez pompe kao dotična kompleksašica

  • Sa karBudme

    8. jul 2017 | 00:54

    A kada je aca isao u srednju skolu isao u filip visnjic na karaburmi i tu je i svetlana isla.svetlana je predobra zena i majka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA