Jelisaveta i Vuk se sreli prvi put posle njenog venčanja, evo kako su reagovali

Mlade glumačke zvezde, koje su nekada bile u emotivnoj vezi, snimale su drugu sezonu serije "Ubice moga oca", u kojoj glume

  • 8

Jelisaveta Orašanin, koja se nedavno se udala za košarkaša Miloša Teodosića, vratila se svojim obavezama. Glumica je sa ostailm svojim kolegama snimala drugu sezonu hit serije "Ubice mog oca". Atmosfera na setu je bila odlična, a Jelisaveta se srela tamo sa svojim nekadašnjim emotivnim parnerom, glumcem Vukom Kostićem.

 

Njih dvoje su u dobrim odnosima, pozdravili su se. Vuk je još jednom čestitao Jelisaveti na venčanju i poželeo je sve najlepše.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Inače, kako Telegraf saznaje, Jelisaveta će u nastavku serije "Ubice mog oca" imati dosta zajedničkih scena sa koleginocom Sofijom Rajović, koja je svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa Milošem Teodosićem.

 

Druga sezona jit ostvarenja reditelja Gage Antonijevića počeće sa emitovanjem u septembru. Nastavak serije "Ubice moga oca" najavio je Vuk Kostić.

 

- Danas je počelo snimanje druge sezone. Nove epizode pratite od jeseni! - piše u statusu koji je objavljen uz fotografiju na kojoj je upravo Vuk Kostić:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    5. jul 2017 | 20:59

    Bogami jedva cekam da krene emitovanje. Najbolja nasa serija u tom zanru ikada snimljena. Ekipa glumaca je za desetku.

  • Aleks

    5. jul 2017 | 22:33

    Jelisaveta mnogo smara !! Hvala !!

  • Marina

    5. jul 2017 | 23:24

    Vuce.... spasao si se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA