≫ 

Johnny Ranković & The Churlians: Najmlađi autorski bend oduševio nastupom na EXIT-u! (FOTO) (VIDEO)

Rokenrol klinci su klinci samo po godinama ali po ideji, realizaciji i energiji koju nose, mogli bi da stanu rame uz rame sa vodećim rokerima

  • 2

Najvažnija potvrda r'n'roll ideje najmlađeg rokera regiona Džonija Rankovića i njegovog benda The Churlians desila se sinoć, tamo gde je i najvažnije - na velikoj bini!

Njihov sjajan nastup na aktuelnom EXIT-u (Future Shock stage) ostaće zabeležen po nekoliko kurioziteta.

Rokenrol klinci su klinci samo po godinama ali po ideji, realizaciji i energiji koju nose, mogli bi da stanu rame uz rame sa vodećim rokerima. Sve su to na najbolji način pokazali i sinoć kroz žestok polučasovni nastup.

Foto: Promo Foto: Promo

- Sa velikom radošću smo prihvatili poziv menadžmenta EXIT-a da sviramo i jako smo uživali na probama za ovaj koncert. U ovome je suština - veliki stejdž, autorski repertoar na koji publika odlično reaguje, dobar zvuk i dobra organizacija... To je sve ono čemu težim kroz svoj rad. Jedino što nas zanima je da sviramo i širimo ideju čvrstog i nepokolebljivog rokenrola a to smo večeras uradili na najlepši način. Hvala publici koja nas je podržala - rekao je Džoni po silasku sa bine i ocenio ovaj nastup vrlo važnim za dalju istoriju najmlađeg i sasvim sigurno najhrabrijeg rokenrol sastava ne samo na ovim prostorima.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovacije je doživeo i Žika Jelić, legendarni član Yu grupe koji je sa Džonijem i njegovim drugarima na svom lapstilu odsvirao njihov zajednički aktuelni hit "Harley, Less Paul & rokenrol". Džoni Ranković i The Churlians nastavljaju svoju letnju koncertnu turneju, a paralelno rade na novim pesmama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA