SVADBA, SVADBA: Pogledajte kako je izgledao Brenin i Bobin najsrećniji dan (VIDEO)

Na internetu je ponovo aktuelan snimak čuvene svadbe nekadašnjeg tenisera i pevačice, koja se desila skoro pre dvadeset godina

  • 0

U javnosti je ponovo aktuelan snimak svadbe Slobodana Bobe Živojinovića i Lepe Brene, koja se desila davnog 7. decembra 1991. godine. Ovaj događaj okupio je tada oko 500 zvanica, među kojima su bile najbrojnije one iz sveta estrade i sporta.

Svadba se održala u hotelu "Interkontinental", a najatraktivniji od prisutnih svatova bio je mladoženjin kum, nekada prvi teniser sveta Boris Beker.

- Još prve noći kada sam te upoznao, bilo mi je jasno da ću se oženiti tobom – rekao je neposredno posle venčanja Boba Breni.

Bidermajer je uhvatila niko drugi do Dragana Mirković. Brenin tadašnji menadžer, preminuli Raka Đokić, razdelio je video-snimak svadbe. Interesantno je to što su Lepa Brena i Dragana Mirković godinama prolazile  imale različite faze svađa i pomirenja.

(Izvor: Kurir / Foto: Jutjub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA