CECA: Smeta mi što mediji pišu o ljubavnom životu moje dece! (VIDEO)

Dok se Ceca Ražnatović ljuti na novinare, njena ćerka Anastasija nastavlja da objavljuje nove fotografije na kojima se ljubi sa dečkom Nemanjom Zaladom

  • 18

Svetlana Ceca Ražnatović ljuta je na srpske medije koji se bave ljubavnim životom njene dece, ćerke Anastasije i sina Veljka. I dok  se pevačica ljuti zbog objavljenih fotografija njene maloetne dece, njena ćerka Anastasija nastavlja da na svom Fejsbuk profilu objavljuje nove fotografije na kojima se ljubi sa dečkom Nemanjom Zaladom.

- Smeta mi zato što se moja deca provlače po novinama, jer oni nisu javne ličnosti. Drugo, maloletni su. Mislim da mediji za to moraju imati saglasnost, a niko od njih nije imao moju saglasnost. Smatram da niko ne treba da se meša u život moje dece. Ja sam ta koja jedina treba da brine o njima i samo ja odlučujem o njihovim životima - rekla je Ceca za "Scandal".

Pevačica je dodala je veoma pogađaju naslovi u vezi sa njenom decom, ali da ne krivi njih.

- Podrazumeva se i da smo vezani i da se volimo, a smatram da svaki roditelj iza sebe izvlači najbolje za decu. Sada su drugačija vremena i normalno je da brinem. Deca nam brzo rastu. Nikada nisam gledala na decu kao na igračke, nego kao na ljude. Uvažavam njihovo mišljenje. Oni su ličnosti za sebe - naglasila je Ceca.

Ceca je istakla da se ne meša u ljubavne veze svoje dece, ali da voli da bude upućena u sve što im se dešava.

- Ne mešam se, ali uvek znam šta se dešava jer o svemu otvoreno razgovaramo. To sam oduvek želela  da izgradim sa njima i uspela sam u tome.

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA