CECA: Smeta mi što mediji pišu o ljubavnom životu moje dece! (VIDEO)

Dok se Ceca Ražnatović ljuti na novinare, njena ćerka Anastasija nastavlja da objavljuje nove fotografije na kojima se ljubi sa dečkom Nemanjom Zaladom

Anastasija - Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović ljuta je na srpske medije koji se bave ljubavnim životom njene dece, ćerke Anastasije i sina Veljka. I dok  se pevačica ljuti zbog objavljenih fotografija njene maloetne dece, njena ćerka Anastasija nastavlja da na svom Fejsbuk profilu objavljuje nove fotografije na kojima se ljubi sa dečkom Nemanjom Zaladom.

Smeta mi zato što se moja deca provlače po novinama, jer oni nisu javne ličnosti. Drugo, maloletni su. Mislim da mediji za to moraju imati saglasnost, a niko od njih nije imao moju saglasnost. Smatram da niko ne treba da se meša u život moje dece. Ja sam ta koja jedina treba da brine o njima i samo ja odlučujem o njihovim životima – rekla je Ceca za “Scandal”.

Pevačica je dodala je veoma pogađaju naslovi u vezi sa njenom decom, ali da ne krivi njih.

– Podrazumeva se i da smo vezani i da se volimo, a smatram da svaki roditelj iza sebe izvlači najbolje za decu. Sada su drugačija vremena i normalno je da brinem. Deca nam brzo rastu. Nikada nisam gledala na decu kao na igračke, nego kao na ljude. Uvažavam njihovo mišljenje. Oni su ličnosti za sebe – naglasila je Ceca.

Ceca je istakla da se ne meša u ljubavne veze svoje dece, ali da voli da bude upućena u sve što im se dešava.

– Ne mešam se, ali uvek znam šta se dešava jer o svemu otvoreno razgovaramo. To sam oduvek želela  da izgradim sa njima i uspela sam u tome.

(Telegraf.rs/Scandal)

Tagovi: Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Fejsbuk, Nemanja Zalad, Veljko Ražnatović
Najnoviji komentari
 • G
  Goran Adamovic Mrki

  kolko je stari od njeja sa 0 god nemm tkvu bradu cosavi

 • G
  Goran Adamovic Mrki

  pus..

 • G
  Goran Adamovic Mrki

  dc

 • a
  ana

  ova devojcica nema detinstva. mislila sam da ce ih ceca bolje vaspitati, ali nista ot toga. anastasija ima stotine privatnih slika na facebook. bolje da ih je lepo skolovala i sklonila a ne sto ih vuce po koncertima, pa onda nisu javne licnosti. sama sikriva.

 • m
  mika

  pustite decu nek se vole,to su im najlepse godine…ne vidim sta je tu ruzno.

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil