LJUBAVNI DOSIJE X: Molder i Skali se smuvali!

Glumci serije "Dosije X" Džilijan Anderson i Dejvid Duhovni već neko vreme su u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, prenose američki mediji

  • 0

Samo nekoliko sati nakon objavljivanja vesti da je Džilijan Anderson okončala šestogodišnju vezu sa Markom Grifitsom, otkriveno je da je Andersonova u ljubavnoj vezi sa kolegom iz serije "Dosije Iks" Dejvidom Duhovnim.

Upućeni izvor je otkrio za tabloid "Celebrity Dirty Laundry" da su Anderosnova i Duhovni već neko vreme u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i da se glumica čak uselila sa svoje dvoje dece u Dejvidov dom.

Par se poznaje blizu dvadeset godina sarađujući na ukupno devet sezona planetarno popularne serije "Dosije Iks" i dva filmska nastavka u ulogama FBI agenata Dejne Skali i Foksa Moldera.

Iako je predstavnik za medije glumca Dejvida Duhovnija, koji je osim u "Dosijeu Iks", publiku osvojio i u seriji "Kalifornikacija", demantovao da je on u vezi sa prijateljicom Džilijan Anderson, mi želimo da verujemo da su se Skali i Molder konačno smuvali.

Međutim, dokazi da su njih dvoje u vezi koje iznosi ovaj tabloidni sajt nisu previše čvrsti, iako je Džilijan vrlo zbunjeno odgovorila "da" na pitanje da li posle raskida šestogodišnje veze sa Markom Grifitsom ima novu ljubav.

Ipak, da gde ima "tabloidnog dima", možda ima i "prave vatre", potvrđuje i činjenica da je Duhovni sada slobodan čovek nakon što je nedavno završen njegov razvod od glumice Tee Leoni. Sada, kada je i Džilijan slobodna žena, red je da ostvare san svih fanova "Dosijea Iks" i tu predivnu romantičnu energiju koju smo osećali između njih u seriji ostvare i u realnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA