CECA U GUČI: Paklena atmosfera pred 40.000 ljudi, na ulazu kilometarski redovi (FOTO) (VIDEO)

Ovogodišnji Sabor trubača završen je koncertom Cece Ražnatović pred nekoliko desetina hilljada ljudi, koji su euforično pratili svaki njen hit

  • 2

Koncert folk dive Svetlane Cece Ražnatović, kojim je zatvoren 52. dragačevski Sabor trubača u Guči, počeo je nešto posle 20 sati. Na gučanskom stadionu bilo je nešto više od 30.000 posetilaca, dok je još oko 10.000 ljudi bilo pred kapijama, kao i na okolnim livadama.

Praćena trubačkim orkestrom Dejana Petrovića, Ceca je sa bine publiku pozdravila pesmom "Lepi grome moj", što je izazvalo pravu euforiju. Odlična atmosfera se nastavila, a sa bine su stizali hitovi poput "Beograd", "Rasulo", "Doktor" i drugih. Ipak, publika je najbolje reagovala na pesmu "Kad bi bio ranjen", koju je Ceca otpevala uz pratnju trubača. Nije izostala ni pesma "Đurđevdan", tek toliko da publiku dovede do ludila. Koncert je trajao više od dva sata.

Inače, ovo je prvi koncert koji folk diva drži u Srbiji nakon što je odslužila kaznu kućnog pritvora zbog malverzacija pri prodaji fudbalera FK Obilić. Mere obezbeđenja zbog dolaska folk dive u Guči bile su više nego rigorozne. Zbog toga se pri ulasku na koncert na pretres čekalo i više od sat vremena.

Ceca je do stadiona došla pod policijskom pratnjom i brzo je sprovedena do garderobe.

Pogledajte delić atmosfere u video-klipu:

(M. S. / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmarko

    13. avgust 2012 | 11:59

    Koncert je potpuni promasaj..ona nije za gucu..atmosfera je bila nikakva..videlo se..uporedite sa proslim godinama kad su gosti bili pun pogodak..narod hoce zabavu..ritam...a sta je ona dala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA