IZBODEN NOŽEM: Sorajin dečko ranjen na Severininom nastupu!

Iko Pripuz, dečko poznate starlete Soraje Vučelić, izboden je nožem u klubu "Hacijenda" za vreme Severininog koncetra. Pre nekoliko dana, u istom klubu, izbila je pucnjava nakon nastupa Željka Samardžića

  • 1

Zagrepčanin Iko Pripuz (32) izboden je nožem u noći između subote i nedelje u VIP delu diskoteke "Hacijenda", u kojoj se održavao Severinin koncert. Za napadačem, o kome hrvatski mediji pišu da lično poznaje Pripuza, policija još traga.

Nemili događaj odigrao se u VIP loži diskoteke, pa se pretpostavlja da se napadač i povređeni Pripuz znaju od ranije. Inače, pre nekoliko dana, u istom ovom klubu izbila je pucnjava, a te večeri pevao je Željko Samardžić.

Prema pisanju hrvatskog "Jutarnjeg lista", Iko Pipuz je jedan od sinova zagrebačkog preduzetnika Petra Pripuza. Policija je identifikovala napadača, koji se nalazi u bekstvu. Inače,  Ika Pripuza su često spajali sa poznatom starletom Sorajom Vučelić, ali te navode nikad nisu potvrdili ni Soraja ni Iko.

Portparolka Šibensko-kninske policijske uprave Marica Kosor kaže da je u toku kriminalistička obrada celog slučaja o razlozima koji su doveli do potezanja hladnog oružja.

(M. S. / Jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dujma

    20. avgust 2012 | 14:21

    SAMO DA VAS ISPRAVIM DA PUCNJAVE NA ZELJKA SAMARDZICA NIJE BILO , TO SU NOVINE IZMISLILE , JA SAM SINOC BIO SA NJIM I PRICALI SMO O TOME DOGAĐAJU I KAZE DA JE I ON CUO TO PREKO MEDIJA ! STOGA NE SERITE ! :*

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA