MISS SRBIJE: Sviđaju mi se Nole, Vanja Udovičić i Vlada Vuksanović!

Najlepša Srpkinja Bojana Lečić otkriva kako izgleda njena top lista najpoželjnijih ovdašnjih muškaraca

  • 2

Bojana Lečić je osoba o kojoj priča čitava Srbija, iako nije napravila nijedan jedini skandal. Naprotiv, devojka koja je predstavljala Srbiju na izboru za Mis sveta u Kini osim neverovatne lepote i harizme poseduje crtu pristojnosti i skromnosti koja dokazuje da krunu koja pripada nalepšoj zasluženo nosi.

Iako je na meti brojnih udvarača, Bojana trenutno nema dečka, a za Telegraf ekskluzivno otkriva kako izgleda njena top lista najpoželjnijih ovdašnjih muškaraca: Na prvom mestu mi je uvek bio Novak Đoković, ne zbog njegovog uspeha u tenisu, koji je neosporan, već zato što sam kroz sve emisije u kojima sam ga gledala shvatila da je dečko koji zaista poseduje neverovatne manire. Tako da je on definitivno broj jedan kod mene, bez obzira što je trenutno broj dva na svetu, kaže Bojana Lečić i dodaje:

- Veoma poštujem sve ljude koji se bave sportom i koji žive jednim zdravim načinom života, tako da na drugo mesto mogu da stavim vaterpolistu Vanju Udovičića. Na trećem mestu neka bude, recimo, košarkaš Marko Jarić. Jeste da je zauzet (smeh), ali on mi je od malih nogu bio jako interesantan. Četvrto mesto neka pripadne nekom iz sveta manekenstva - Vladi Vuksanoviću, koji je jedan od najpopularnijih muškaraca trenutno kod nas. Što se njega tiče, mogu da prokomentarišem samo Vladin fizički izgled, jer ga lično ne poznajem. Mada, da bi bio u mojih top 5 mora da poseduje mnogo više od lepote, ali evo, počastiću ga tom titulom (smeh). I na poslednjem mestu neka bude glumac Andrija Milošević, jer smatram da je šarmantan, zaključuje srpska lepotica broj jedan.

Bojana Lečić biće jedan od članova žirija na finalnom izboru za "Miss Interneta" koji je u toku, a koji organizuju Telegraf.rs i agencija "Miss Yu". Ovde možete pogledati sve kandidatkinje i glasati za sve one koje smatrate da zaslužuju titulu najlepše Srpkinje sa društvenih mreža.

(A. Veković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA