DRAMA JOVANE TIPŠIN: Samo da mi brat stigne živ i zdrav! (FOTO)

Među putnicima iz Hurgade, koji su izbačeni iz hotela jer agencija "Triniti" nije namirila dugovanja, bio je i brat popularne pevačice Ivan. Ona je, nakon nesprospavane noći, došla na aerodrom da sačeka brata i poverila se reporterima Telegrafa da je grize savest, jer je upravo ona predložila bratu ovu destinaciju

  • 6

Među nestrpljivom i zabrinutom rodbinom prevarenih putnika agencije "Triniti travel",  na Aerodromu "Nikola Tesla" našla se i poznata pevačica Jovana Tipšin.

Dok je s nestrpljenjem čekala svog rođenog brata Ivana da se vrati iz Hurgade avionom, koji je Vlada poslala po srpske turiste, Jovana nam je otkrila da, pored brige, oseća pomalo i grižu savesti jer mu je upravo ona predložila Egipat kao destinaciju.

- Samo neka stignu živi i zdravi. Dok gledate vesti, svašta vam prolazi kroz glavu. Moj brat je prvi put otišao negde malo dalje iz zemlje i evo šta se desilo. Malo me grize savest zato što je on najpre odabrao Tursku, a ja sam videla ponudu "Triniti travela" u jednim novinama i rekla vidi kako ovo dobro izgleda - priča Jovana.

Njen brat je sa devojkom put Egipta otišao u četvrtak, i kako kaže, trebalo je da se vrate 27. avgusta.

- Znači, umesto letovanja od 12 dana, nakon četiri noćenja izbačeni su iz hotela. Nisam mogla da spavam noćas, ali evo upravo javljaju da je avion sleteo, pa taman da javim sestri i majci da se ne brinu više - dodaje Jovana dok se propinje na prste, iščekujući da kroz vrata aerodroma prođe njen mlađi brat.

A onda, zagrljaji, poljupci i pravac automobil, jedva čekajući da brata doveze kući.

- Sve je bilo u najboljem redu dok nam se jedna žena nije obratila i obavestila nas da moramo da napustimo hotel. Nikakvo objašnjenje nismo dobili sem da je gazda agencije uhapšen, i da ona već 20 sati ne radi u agenciji. Sreća, na aerodrom je došao naš konzul i vratio nas u hotel da prenoćimo, jer avion nije kretao do podneva. Naravno, tužiću ih jer ovo nema nikakvog smisla. Ovo nije prvi put da se dešava da izvisi 200 ljudi - kazao nam je Ivan.

(A. Popović / M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    21. avgust 2012 | 22:55

    da li stvarno mislite da je ovo bitno?!

  • Coa

    22. avgust 2012 | 01:41

    Auuu! :o Ljudi, pod hitno moramo nešto da uradimo, ako treba i planetu da zaustavimo! Mukica, nije spavala nekoliko dana... Fuj! PS. Ko je ova poznata gđica/gđa?

  • nina

    22. avgust 2012 | 11:53

    Da, toliko si se potresla, da si morala da des kod frizera, da sredis noktice, da se nasminkas i napucis usne za slikanje. Uh.....svasta stvarno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA