TRAŽILE 500.000 EVRA: Sestre Bekvalac obustavile snimanje rijalitija!

Pevačica je od produkcijske kuće koja je osmislila projekat tražila čak 500.000 evra, na šta oni nisu pristali, pa je odustala od snimanja i izbacila televizijsku ekipu iz svog stana

  • 3

Pop zvezda Nataša Bekvalac i njena sestra, stilistkinja Kristina, koje su nedavno počele da snimaju rijaliti o svom životu, naprasno su odlučile da ga prekinu i izađu iz cele priče.

Nataša je, revoltirana velikim brojem ljudi, odustala od snimanja i izbacila televizijsku ekipu iz svog stana. Kako bi nastavila snimanje i trpela uzurpaciju svog prostora, pevačica je od produkcijske kuće koja je osmislila projekat tražila čak 500.000 evra, na šta oni nisu pristali.

"Prva" televizija odobrila je pilot emisiju koja je snimljena i pristala da je u narednoj TV sezoni emituje, zbog čega je produkcija nastavila da radi. Probna emisija snimana je sedam dana pre njenog odlaska na Ibicu, gde je uradila spot za pesmu “Pozitivna” i gde se rodila ljubav između nje i manekena Vlade Vuksanovića.

- Nataša je na početku bila oduševljena snimanjem, iako su je kamere pratile u stopu 24 sata dnevno, čak su bile postavljene i tokom noći u njenoj dnevnoj sobi. Međutim, po povratku sa Ibice sve se promenilo, iako je bilo planirano da se uradi još 14 epizoda čije bi snimanje trajalo tri meseca - otkrio je upućeni izvor.

Snimanje je definitivno prekinuto pre deset dana, a Bekvalčeva je otputovala sa dečkom na odmor. Kao razlog odustajanja navela je da joj smeta veliki broj ljudi u njenom domu, ali i da nema vremena jer u septembru objavljuje novi album.

- Televizijska ekipa koja snima rijaliti o srpskim sestrama Kardašijan je mnogobrojna, jer pored kamermana tu su tonci, rasveta, držači mikrofona i čitav rediteljski tim. Njoj je u stanu u svakom trenutku bilo oko 30 ljudi, što pevačica nije mogla da podnese. Sniman je svaki njihov korak i Nataša je u jednom trenutku poludela i bukvalno na ivici suza izbacila sve iz kuće i rekla da prekida snimanje. U ovoj odluci podržala ju je Kristina, ali i Vlada, jer su videli da je za nju ovo stvarno mučenje. Veliki problem nastao je i u produkcijskoj kući koja radi rijaliti, jer su bukvalno ostavljeni na cedilu, a nikakav ugovor nije bio potpisan - kaže izvor blizak produkciji.

Do komentara "novosadske barbike" novinari nisu uspeli da dođu jer se ona trenutno odmara na Ibici, a u njenoj PR službi su rekli da je ona u medijskoj izolaciji do izlaska albuma, nakon čega će biti otvorena za sva pitanja medija.

Na televiziji "Prva" nisu potvrdili ali ni demantovali ove navode.

- Što se tiče tog rijalitija, mi nikada nismo potvrdili da će biti deo našeg programa jer nam je politika kuće takva da o projektima ne govorimo unapred. Uskoro će javnosti biti poznata naša programska šema, a samim tim i emisije koje će biti emitovane od jeseni na našoj frekvenciji - rekli su u PR službi ovog medija.

(Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tarantula

    24. avgust 2012 | 17:19

    aaaaa kako me nerviraju razmazene, labilne i beskarakterene osobe. aman, zeno, sta si se upustala u nesto pre nego sto si se dobro raspitala. Fazon:ocu ka..m, necu ka....m

  • sasa

    25. avgust 2012 | 00:33

    Sta li to kod njih vredi 500.000 evra, da kojim slucajem ne piske parfem "Drakar" ili kad prdnu oseca se miris pokosenog sena ? Verovatno je u pitanju "Horizontalna" opcija, pa da joj je "ona" stvar od suvog zlata ne vrede obe 500.000 evra. Samo sto mi ovaj dogovor lici na onu staru "Hocu kakim, necu kakim" i tako u nedogled. Ovde nedostaje radikalan pristup, jesi li prihvatila ponudu, ima da odradis posao do kraja i u suprotnom neka plati penale, za svaki dan ne snimanja po 10.000 evr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA