KRIZA: Severina napustila Milana, sina odvela u Beograd?

Hrvatska pevačica i srpski biznismen pre tri dana su se burno posvađali, a svađa je kulminirala Severininim odlaskom iz vršačkog hotela "Vila Breg", zajedno sa sinom Aleksandrom

  • 2

Popularna pevačica Severina Vučković napustila je hotel "Vila Breg", u kom je boravila sa verenikom Milanom Popovićem, i odvela njihovog sina Aleksandra u Beograd. Navodno, par se pre tri dana burno posvađao, što je rezultiralo Severininim odlaskom.

- Do pre tri dana Severina i Milan zajedno su boravili u Vršcu u svom hotelu i sve je bilo u redu dok se pošteno nisu posvađali. S obzirom na to da je Milan veoma preke naravi, rasprava je kulminirala u glasnu svađu i sve je odjekivalo. Svi koji su čuli pravili su se da ne čuju i verovatno bi sve bilo u redu da Severini nije toliko prekipelo da je odlučila da ode. Ona je istog dana spakovala svoje i sinovljeve stvari i napustila hotel. Koliko sam čuo, vratila se odmah u Beograd, a sa Milanom je prestala da razgovara - ispričao je izvor blizak Vučkovićevoj i Popoviću za dnevni list "Alo".

Ipak, Severinin menadžer Tomica Petrović demantuje ove navode.

- Imate krive informacije, Severina je poslednji put bila u Vršcu kada se snimao spot za pesmu "Italijana" - tvrdi Petrović.

Sa druge strane, Milan Popović nije se javljao na telefon.

Inače, ovo nije prva svađa hrvatske pevačice i srpskog biznismena za koju su i mediji saznali i o čemu se pisalo, budući da je pevačica u maju takođe napustila partnera sa sinom, jer je Popoviću navodno smetao plač bebe. Vučkovićeva je nedavno izjavila kako su svađe normalna pojava među partnerima i da se njih dvoje uvek pomire.

- Mi smo kao svi mladi parovi. Volimo se i dobili smo dete, a uz to ide da se ljubiš, grliš, svađaš kao pas i mačka, miriš. Ali bitno je da se volite, da obožavate jedno drugo i onda je sve lako - izjavila je jednom prilikom Vučkovićeva.

Ona se i pre porođaja svađala s nevenčanim suprugom u jednom beogradskom restoranu, tokom koncerta Kemala Montena, zbog čega su naglo napustili taj objekat, iako su bili specijalni gosti. Međutim, nakon što su mediji pisali o tome, oni su i ovu svađu demantovali.

(M. S. / Alo / Foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lockica

    27. avgust 2012 | 11:36

    Ma ja ne mogu da verujem da ti pises "ne znam" zajedno. I sta hoces covek je human zasto ne bi bio sa Seve?

  • radovan

    27. avgust 2012 | 10:43

    Ma neznam Seve sta ces sa tim covjekom.Eto rodila si sina i to je dobro.Ostavi ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA