PRVI KUVAR SRBIJE: Čanak muvao misicu!

Dok su članovi žirija obilazili takmičare i delili savete, vojvođanski političar je mladoj misici delio komplimente

  • 1

Predsednik Lige socijaledmokrata Vojvodine i član žirija u rijalitiju "Prvi kuvar Srbije" Nenad Čanak "bacio je oko" na najmlađu takmičarku, srpsku misicu Anju Šaranović. Naime, tokom obilaska takmičara, ostali članovi žirija davali su savete i sugestije, dok je vojvođanski političar misici udeljivao komplimente.

Čanak je mlađanoj misici rekao da je leptir, koji se zatekao u studiju, sigurno krenuo na nju da sleti, jer je ona kao cvet. Anji su komplimenti prijali, ali smatra da joj se političar nije udvarao.

VEČE PILETINE, TAKMIČARI RAZOČARALI

Posle pobede u premijernoj emisiji "Prvog kuvara Srbije", manekenka Bojana Stojković kao nagradu dobila je privilegiju da bira namirnicu od koje će svi takmicari praviti večerasnje jelo. Ona je odabarala da to bude pileći batak, što je obradovalo ostale takmičare, jer su ostale dve namirnice bile ananas i plavi patlidžan.

Drugi deo Bojanine nagrade je 10 minuta dužeg kuvanja, pa je supruga golmana FK "Partizan" kuvala 70 minuta, za razliku od ostalih takmičara, koji na raspolaganju imaju sat vremena.

Kada je vreme isteklo, žiri je počeo da ocenjuje kulinarske majstorije takmičara. Bataci koje su spremile pevačice Dragica Radosavljević Cakana i Ana Nikolić nisu bili dovoljni pečeni, tekstopisac Marko Kon ocenjen je kao najveći "hohštapler" među kuvarima, jer je "promašio temu", a napravio najukusnije jelo, dok je Viktorijin tanjir bio"prenatrpan".

Članovi žirija kritikovali su glumicu Mariju Petronijević jer je koristila senf, koji se nije slagao sa jelom koje je napravila, što je pokvarilo ukus.

Posle degustacije, žiri je zaključio da su jela uglavnom loše servirana, nedovoljno pečena i nemaštovito dekorisana.

STOJKETOVA DOMAĆICA: BOJANA OPET POBEDILA

Među šest najboljih ove večeri plasirali su se Anja Šaranović, Marija Petronijević, Romana, Aleksandra Janković, Marko Kon i Bojana Stojkovic. Najbolje kuvarice bile su Bojana i Marija, ali je glumicu senf koštao pobede, pa je, kao i sinoć, trijumfovala Bojana Stojković.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    5. septembar 2012 | 11:44

    Cunak bi vise voleo da je ku(r)var nego kuvar ali majka pririda mu je podarila samo dug jezik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA