STANIJINA ISPOVEST: Otac mi je ubijen, ne znam gde mu je grob!

"Tata Dragan mi je ubijen tokom rata u Hrvatskoj, kada sam imala 10 godina. Bio je kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana", rekla je starleta i učesnica "Farme"

  • 6

Stanija Dobrojević, učesnica rijalitija "Farma", otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života, i u potresnoj ispovesti starleta govori o ocu koji je ubijen tokom rata u Hrvatskoj, kada je imala 10 godina, kao i da ona i dalje ne zna gde joj je otac sahranjen i pod kojim okolnostima je ubijen.

- Ostala sam bez oca kada sam imala deset godina. Tata Dragan bio je uspešan ekonomista i politički aktivan poslednje četiri godine života. Bio je kućni prijatelj Slobodana Miloševića, poznavao je i Željka Ražnatovića Arkana. Kad je život u Hrvatskoj postao nemoguć, mama, brat i ja smo napustili kuću u Okučanima na koju su kasnije bacili bombe i sravnili je sa zemljom. Tata je ostao tamo… Naredne dve godine nismo znali ništa o tati, da li je živ ili mrtav. Kad su nam javili da je ubijen, srušio nam se ceo svet. Mama je imala tek tridesetak godina, brat šest, a ja deset. Rekli su nam da je sahranjen u jednoj masovnoj grobnici u Hrvatskoj… Ni dan-danas ne znamo gde je sahranjen niti detalje njegovog ubistva - izjavila je Stanija i dodala:

- Godine bez tate bile su mučne za nas, selili smo se često – živeli smo u Banjaluci, Iloku i Novom Sadu. Znate, osam razreda pohađala sam u čak devet osnovnih škola. Nigde nisam pripadala zbog čestih selidbi. Zato danas ne mogu da se pohvalim prijateljima iz detinjstva. Ali, tatine sestre su se trudile da ne osetimo nemaštinu, pa sam uprkos svemu imala lepo detinjstvo. Ipak, očinska figura mi je oduvek falila. Možda zato i danas od svog muškarca tražim zaštitu, mora da bude siguran u sebe da bih mu poklonila srce. Ne bi me čudilo da se upravo zbog toga jednog dana udam za starijeg muškarca.

Stanija se prisetila i jednog događaja kada je u osnovnoj školi morala da napiše sastav o tati.

- Jednom smo imali zadatak da pišemo sastav o tati. Učiteljici sam rekla da nemam tatu, na šta mi je ona odgovorila da napišem onda temu o ratu. Pred celim razredom sam čitala sastav i rasplakala se, a ostala deca su se smejala. Od tada nikada više nisam plakala pred drugima - kaže Stanija koja napominje da ne mrzi hrvatski narod jer je tako vaspitana.

- Ne mrzim Hrvate. Ne želim nikog da mrzim i okrivljujem zbog ubistva mog tate. Vaspitana sam tako da ne mrzim nikog. Evo, moje tri sestre su udate za Hrvate, često se posećujemo i ne želim da ova moja priča ode u neželjenom smeru - zaključila je Stanija.

(Telegraf.rs/izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    5. septembar 2012 | 11:57

    Ovo nije istina!Sad izigrava pacenicu samo da bi bila u medijama!A ti urednice si rekao da neces pisati o Staniji nedelju dana! :@

  • Ivana

    5. septembar 2012 | 13:15

    ljudi dosadiste svima vise sa Stanijom...Njen zivot njena stvar...Bas nas briga ko je i odakle je ....Vazno je samo da je naglasila da se njen otac druzio sa Milosevicem i Arkanom...o takvim osobama ne treba govoriti...uzas...

  • Ja

    5. septembar 2012 | 14:24

    Koja ste vi stoka bez repa! Devojka iznosi potresnu životnu priču, koju ne verujem da je izmislila, a vi se sprdate, smeta vam pominjanje Miloševića i Arkana. To što je čovek ubijen ni da mu se grob ne zna, nema veze! I treba da propadne ovaj narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA