TALENTOVAN: Sin Elene Karić i Peđe Mijatovića igra na Brodveju! (FOTO)

Luka Mijatović već dve godine studira glumu u Njujorku i od 7. septembra zaigraće u predstavi "Beogradska trilogija" na Brodveju,a roditelji su sa svojim supružnicima već otputovali u Ameriku kako bi ga podržali

  • 4

Luka Mijatović, sin proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića i dizajnerke nameštaja Elene Karaman Karić, dobio je ulogu u predstavi na Brodveju. Dvadesetogodišnjak koji studira glumu u Njujorku, dobio je poziv od rediteljke Džoane Nastasje Kastratovic da zaigra u predstavi “Beogradska trilogija” po tekstu Biljane Srbljanović. Sa njim će glumiti i njegov kolega sa klase Savijer Averi Spilberg, sin proslavljenog reditelja Stivena Spilberga.

Luka, koji već dve godine studira glumu u Njujorku, prihvatio je pre nekoliko meseci poziv režiserke Džoane Nastasje Kastratovic da zaigra u ovoj mračnoj komediji.

Predstava će biti izvedena na sceni "4th Street" teatra na of-Brodveju od 7. do 22. septembra, a Lukini roditelji su sa svojim supružnicima već stigli u Njujork da prisustvuju premijeri.

- Luka je od malih nogu pokazivao talenat za glumu, pa je u dogovoru sa roditeljima posle srednje škole upisao akademiju u Njujorku. Interesantno je da sa njim u klasi i Savijer Averi Spilberg, sin proslavljenog reditelja Stivena Spilberga, koji će takođe zaigrati u ovoj predstavi - navodi sagovornik "Press"-a, i dodaje:

- Peđa i Elena su veoma uzbuđeni što im je naslednik postigao tako veliki uspeh i što je već dobio priliku da zaigra na Brodveju. Lepa dizajnerka je sa svojim suprugom Jugoslavom Karićem već stigla u Njujork, a na predstavu će iz Madrida doći i Peđa sa svojom suprugom.

Budući da ponosni roditelji u toku dana nisu bili dostupni za komentar, Lukina baka, poznata kreatorka Verica Rakočević, rekla je da će unuku držati palčeve na premijeri.

- Zaista sam ponosna na Luku, naročito jer tamo niko ne zna za nas. U Srbiji bi bila drugačija situacija. Sve što je postigao zaslužio je sopstvenim talentom i trudom. Naročito sam srećna jer je on jedini Srbin koji igra u predstavi. Luka je nasledio upornost od tate, a talenat od mame i tetke, pa bogami, i od mene - rekla je kroz smeh Verica.

(Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    7. septembar 2012 | 15:07

    @mila Kako te nije sramota tako da pises. Mama je potplatila? Ona je toliko mocna da moze da sredjuje uloge na Brodveju? A tek taj deo o rehabilitaciji, kako si zlobna...

  • vesna

    6. septembar 2012 | 14:37

    Cuj ovo...roditelji sa svojim supruznicima...bolestina

  • sashki

    6. septembar 2012 | 13:54

    kamo sreće da je srbin. crnogorac je on

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA