SKANDAL U "SLAGALICI": Naduvani Skočko među listovima marihuane! (FOTO)

U premijernoj emisiji najgledanijeg srpskog kviza prikazana maskota emisije okružena listovima marihuane. RTS: "Na ekranu je bio list smokve!"

  • 26

NADUVANI SKOČKO! Novi ciklus najgledanijeg kviza u "Srbiji" počeo je svojevrsnim skandalom. U premijernoj emisiji "Slagalica", emitovanoj sinoć u 19 časova na Javnom servisu Srbije, pored znanja promovisana je i - MARIHUANA!!!

Da li zbog nehata ili neumesne šale nekog od zaposlenih na RTS-u, tek iza leđa voditeljke Marije Veljković tokom trajanja kviza dominirao je veliki LED monitor na kome je "Skočko" okružen listovima indijske konoplje.

Redakciji "Telegrafa" stiglo je nekoliko mejlova u kojima se zahteva da ova greška na Javnom servisu odmah bude ispravljena:

"Sramotno je da se na RTS-u koji narod plaća na ovakav način promoviše droga. Još je sramotnije to što ovaj kviz gleda mnogo tinejdžera, koji vrlo dobro znaju kako izgledaju listovi indijske konoplje",... "Ljudi odgovorni za ovu sramotu odmah treba da podnesu ostavke, pa neka svojoj deci kod kuće puštaju emisije na kojima se promoviše marihuana", glase neki od komentara čitalaca "Telegrafa".

TV Slagalica je kviz koji se emituje već skoro dve decenije. Počeo je od 22. novembra 1993. pod nazivom Muzička slagalica. Kviz je osmislio i imenovao Nikola Nešković, a prvi voditelj je bio Ivan Bauer. Ubrzo je „Muzička slagalica“ promenila naziv u „TV Slagalica“ i postala ne samo najgledaniji kviz, već najgledanija emisija na svim srpskim televizijama. Prikazuje se bez prekida već devetnaest godina. Nedavno je RTS emitovao pethiljaditu emisiju.

Pres služba RTS-a poslala je kratko saopštenje ovim povodom: "Poštovani, na LED ekranu u emisiji "Slagalica" nalazi se list smokve".

Ne želevši da se dalje bavi hortikulturom, redakcija Telegraf.rs vam u prilogu prikazuje i list smokve, čisto da uporedite.

"Slagalica" se emituje na prvom programu RTS-a tokom cele nedelje u terminu od 19 časova. Emisiju trenutno vode Marija Veljković Milovanović i Kristina Radenković, a supervizor „Slagalice“ je već legendarna Milka Canić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    6. septembar 2012 | 18:44

    ovo nije list marihuane.

  • Budale

    6. septembar 2012 | 19:01

    Marihuana sa 8 lista??Jos se i vidi kako se listi nalaze na grani...Ako marihuana ima 8 lista i raste na drvetu onda ok...

  • valentino

    6. septembar 2012 | 19:18

    KO TRAVU PUŠI DOBAR JE U DUŠI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA