EXECELLENT MOJITO: Omiljeno piće poznatih (FOTO)

U prijatnom ambijentu restorana "The Square" organizovano je veče "Excellent homemade Mojito Party", čime je počeo mesec mohito koktela od 06. do 26. septembra

  • 0

U prijatnom ambijentu restorana "The Square" organizovano je veče "Excellent homemade Mojito Party", čime je počeo mesec mohito koktela od 06. do 26. septembra. Ljubitelji poznatog kubanskog pića, među kojima i Mašan Lekić, Suzana Mančić, Bane Lalić MVP, Andrijana Čortan, Aleksandra Gudelj, Bata Spasojević, Ana Stanić, Nemanja Velikić, Natalija Ranisavljević, Filip Pat, Andrej Maričić, ambasadorka Republike Kube u Beogradu Nj. E. Mercedes Martinez Valdes, bili su u prilici da uživaju u novim autentičnim ukusima breskve, maline i borovnice.

- Ja sam od onih ljudi koji mohito piju čak i zimi. Dopada mi se činjenica da potiče sa Kube, zemlje neverovatnog šarma. Pijem dok mi obrazi ne porumene - izjavio je violinista Filip Pat.

Bane Lalić, frontmen grupe "MVP" uživao je u vrsnim koktelima različitih ukusa: - Mohito  je savršen za leto. Do četiri koktela se sećam.

Da bi umetnost pravljenja koktela gostima bila što bolje dočarana, barmeni su uz zvuke salse i rumbe piće pripremali na licu mesta od originalnog "havana club" ruma.

- Sinonim za leto, plažu, vrele dane i najbolji provod obično su osvežavajući kokteli, a naročiti čuveni mohito. Iako postoje desetine, ako ne i stotine različitih recepata, tradicionalno napravljen mohito od "havana club 3 anos" ruma, smatra se najboljim koktelom na svetu - rekao je Ivan Savić, barmen restorana "The Square".

Pored "havana club ruma", specijalni sastojci mohita su sok od limete, nana, lomljeni led i šećer, pa zato i ne čudi činjenica da se mohito nalazi u samom vrhu svetski poznatih koktela. Ernest Hemingvej, Brižit Bardo, Greta Garbo, Ava Gardner i Džimi Durante, samo su neke od slavnih ličnosti kojima je mohito bio najdraže piće.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA