Isidora Bjelica odbrusila Staniji: "Kokoško!"

Književnica je napala starletu prilikom gostovanja u emisiji "Ja to tako" na televiziji Pink

  • 0

Književnica Isidora Bjelica napala je VIP survajverku Staniju Dobrojević, i to pred televizijskim kamerama tokom snimanja emisije "Ja to tako" na TV Pinku.

- Isidora i Stanija bile su gošće i atmosfera je bila više nego prijatna do momenta kad je Bjelica počela s prozivkama. "Komplimente" koje je spisateljica uputila starleti inicirala je rasprava o famoznom računu od 100.000 evra, koji je jedan gospodin, navodno, napravio u Sen Tropeu pokušavajući da osvoji Staniju. Isidora nasela na fazon koji je Stanija smislila da se našali sa drugarima i za koji je odmah napisala i izjavila da je fora. Isidora nije shvatila da je sve fora, već se upecala i počela raspravu o tome. Kad je ukapirala da je nasela, bila je veoma ljuta. U besu je odbrusila Staniji: "Baš jaka šala, kokoško!" - otkrio je jedan od producenta s Pinka.

Stanija nije želela da se upušta u raspravu, već je sa osmehom nastavila da odgovara na pitanja voditeljke. Obe su posle snimanja izašle kao furije, ne pozdravivši se.

Pozvali smo Staniju i zamolili je da prokomentariše incident sa Isidorom.

- Šta očekujete da kažem?! Neću da komentarišem, jer mi vaspitanje nalaže da se prema starim gospođama odnosim s poštovanjem. Tako će i ostati - naglasila je Stanija.

Isidora nije više komentarisala pomenutu situaciju.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA