MUVALA SVE REDOM: Pijana Ava spopadala srpske momke!

Posle nekoliko čaša pića, hrvatska starleta je na jednom od beogradskih splavova išla od jednog do drugog mladića i ljubila se s njima

  • 4

Hrvatska starleta Ava Karabatić, bivša učesnica rijaliti programa "Survajver", odmah nakon što je doputovala u Beograd otišla je na jedan od splavova kako bi učestvovala na humanitarnoj večeri s javnim ličnostima i tom prilikom je išla od jednog do drugog mladića i ljubila se s njima.

- Samo što je stigla, pogledala je momke koji sede pored nje i počela da se uvija i đuska. Alkohol je odmah krenuo da stiže, a ona je pratila momke koji su definitivno veći kapaciteti od nje. Jedan momak joj je poslao flašu šampanjca i tada je i počela da meša pića - priča izvor koji se našao na licu mesta.

On dodaje da je posle nekoliko čaša Ava postala veoma razigrana.

- Ustala je i počela da šeta po splavu. Momci su je grlili i ljubili, a ona je bila i više nego opuštena. Kada bi završila igru sa jednim, prelazila je na drugog, a jednu devojku je pitala da li će stići još zgodnih muškaraca. Muvala se sa minimum petoricom, a ja sam video da se i ljubila s nekim od njih. Svima je bilo smešno jer smo je i na televiziji gledali kako odvaljuje gluposti i kako se ponaša čudno. Mislim da je i alkohol učinio svoje - dodao je dobro obavešten izvor.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA