BAHATOST BEZ KAZNE: Nataša Bekvalac neće biti osuđena zbog divljanja u vožnji!

Nećemo podneti prijavu protiv Nataše. Bez obzira na snimke i fotografije, to nije verodostojno za saobraćajnu policiju, kaže Dragiša Simić, načelnik Uprave saobraćajnje policije

  • 2

Nataša Bekvalac neće biti kažnjena zbog bahate vožnje i nekoliko teških saobraćajnih prekršaja koje su zabeležile kamere emisije „Paparazzo lov“.

Na priloženim slikama koje su objavili mediji u Srbiji i na osnovu snimka koji je emitovao Pink, „Panonska barbika“ je, vozeći se po Novom Beogradu, prolazila svojim vozilom kroz žuto i crveno svetlo, divljala vožnjom u zaustavnoj traci i po tramvajskim šinama. Osim toga, po konstataciji ekipe „Paparaco lova“, Bekvalčeva je upravljala vozilom 40 km/h brže od onog što je predviđeno zakonom.

Načelnik Uprave saobraćajnje policije Republike Srbije Dragiša Simić istakao je u telefonskom razgovoru za Telegraf da se neće biti podnesena prijava protiv pop pevačice po službenoj dužnosti:

- Nećemo podneti prijavu protiv Nataše Bekvalac, pošto ne znamo ni dan, ni mesto saobraćajnog prekršaja. Bez obzira na snimke i fotografije, to nije verodostojno za saobraćajnu policiju. Incident je mogao da se desi u Srbiji ili u Nemačkoj. Međutim, ako neki građanin poseduje dokaze o evenutalnom saobraćajnom prekršaju, on lično može da pokrene tužbu. U tom slučaju, osoba može da bude procesiuriana - rekao načelnik Uprave saobraćajne policije.

Gospodin Simić je takođe naveo da zakon važi za sve, bez obzira da li je osoba poznata ličnost ili ne.

- Pred zakonom su svi jednaki, bili poznati ili ne. Niko ne može da bude oslobođen odgovornosti zato što je slavan, ali isto tako niko bez dokaza koje priznaje zakon ne može da bude ni procesuiran - navodi Simić.

Da podsetimo, brojne domaće poznate ličnosti imali su teške saobraćajne prekršaje, od Milana Kalinića, Romane Panić, Ane Nikolić do Danijele Vranić, koja je osuđena na šest meseci zatvora (uslovno na godinu dana) zbog napada na policajce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    11. septembar 2012 | 21:37

    Ovo je poruka kako se sme voziti po Beogradu i sta uraditi saobracajnoj policiji, a da ne budes kaznjen ?! Danijela Vranic je kaznjena 6 meseci uslovno na godinu dana zbog napada na S.P. i voznju u pijanom stanju, a protiv Natase Bekvalac nece biti podignuta optuznica iako postoji video zapis. Dakle dvostruki arsini na velika vrata ulaze u nasu kaznenu politiku. Iako se grozim Amerike i njihovog nacina zivota, odajem im priznanje za sprovodjenje zakonskih odredbi, ne postoje poznata imena koja imaju imunitet zbog samo zbog te cinjenice. Valjda ce i jednog dana u Srbiji zakon stupiti na scenu ?

  • vlada

    11. septembar 2012 | 20:51

    Da ste vi stajali na crveno svetlo i da niste preticali na punu liniju ona bi vam pobegla...Ako njoj kazna , onda treba i vama...A treba da vas tuzi za uznemiravanje i ometanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA