SEVE ODUVALA JK: "Italijana" duplo gledanija od Karleušinog spota za pesmu "So"! (VIDEO)

Severinin spot za pesmu "Italijana" na Jutjubu je videlo skoro pola miliona fanova, ali srpska pevačica zato prednjači po broju komentara!

  • 7

Iako su istog dana objavile spotove, Severina i Jelena Karleuša nemaju ni približno isti broj pregleda na Jutjubu. Naime, Vučkovićeva ima skoro duplo više pregleda od Karleuše, iako je samo nekoliko sati pre objavila spot za singl "Italijana".

Spot za pesmu "So" sa novog albuma Jelene Karleuše ima 255.493 pregleda za dva dana, dok je Severinina "Italijana" imala 424.145 pregleda. Međutim, iako hrvatska pevačica ima dva puta više pregleda, srpska pop diva ubedljivo vodi po broju komentara, pa ih na svom videu ima čak tri puta više od Severine.

Jeleninu "So" prokomentarisalo je 2.873 osoba, dok je komentar za "Italijanu" imalo 918 ljudi.

Pošto je Karleuša u petak izjavila da je broj pregleda moguće kupiti za razliku od komentara, biće zanimljivo pratiti tokom narednih dana kako će se razvijati borba za gledanost na internetu i koja će skupiti više komentara, pošto su obe objavile nove video-klipove u razmaku od samo četiri sata.

- Nisam fan Jelene Karleuše, niti imalo volim njen imidž, ali sam objektivan. Ovo je barem tri puta bolji spot od Severininog, koji je ne znam koliko dugo snimala na nekih milion lokacija. Inače, mnogo više volim Severinu, ali spot je promašaj - glasi komentar na spotu JK , dok kod "Italijane" komentarišu:

- I posle toliko čekanja i prepucavanja, pokazalo se čiji je spot bolji i ima više pregleda! Karleuši ni onolika golotinja nije pomogla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    16. septembar 2012 | 18:25

    Normalno Seve nije ništa naročito jedino što je malo lepuškasta a trandža protiv nje nema nikakve šanse.

  • Gagi

    17. septembar 2012 | 09:42

    Karleusin spot je mnogo bolji i svi znamo da Severina kupuje preglede... jer da nije tako ne bi Karleusa imala tri puta vise komentara od nje...

  • miljenko

    16. septembar 2012 | 16:12

    hahah pa kada je tako uverena Karleuša sto nedozvoli lajkovanje plaši se suda naroda!žao mi je što sam i komentarisao ovo nije vredna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA