NIJE VIŠE STARLETA: Anastasija Buđić postala voditeljka! (FOTO)

Plejboj zečica i članica muzičke grupe "Models" postala je lice televizije "Hepi", na kojoj će svakog radnog dana sa Sinišom Medićem voditi emisiju "Glamur"

  • 3

Ona više nije samo starleta i modelsica! Deo voditeljske ekipe televizije "Hepi" postala je i  Anastasija Buđić, i ona će uz Sinišu Medića voditi emisiju „Glamur“.  Anastasija će u prilogu „Iz mog ugla“ pričati o nekim svojim doživljajima i približiti gledaocima neke interesantne teme.

- Zašto da se ne oprobam i u ovome, znam da ću to dobro da radim – rekla je Anastasija Buđić, zbog koje će, očekuje se, mnogi gledati ovu emisiju. Vreme emitovanja emisije biće svakog radnog dana u 16.10.

- Pratićemo svaki korak naših poznatih ličnosti – kaže Siniša Medić. – Trudićemo se da u emisiji „Glamur“ budu samo ekskluzivni prilozi, što će obradovati gledaoce "Hepi" televizije, ali i armiju obožavalaca poznatih ličnosti.

Ovaj voditeljki par biće pun pogodak, jer se očekuje mnoštvo priloga sa najskivenijih mesta i o najintersantnijim ljudima naše javne scene.

- Ono što sigurno kriju, mi ćemo objaviti – obećava Medić. – Toliko godina u ovom poslu učinilo je da znamo i „gde đavo spava“. Sa Anastasijom odlično sarađujem, tako da verujem da će ovo biti neverovatna emisija, sa mnogo ekskluziviteta, što je veoma važno. Nije lako doći prvi do informacija i slika, koje su tražene. Gledaoci će uživati u ovoj emisiji, jer neće biti ni blizu onima koje se emituju na domaćim televizijama.

Voditeljski par već je stigao do Slađe Delibašić, koja ih je u svom domu sačekala sa verenikom Vanjom.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    18. septembar 2012 | 15:11

    Čekam da napiše knjigu...

  • dzo

    18. septembar 2012 | 13:31

    o tome o cemu ona moze da prica i pokaze nije za emisiju u popodnevnom terminu vec u pola noci za perveznjake.

  • nikolakadri

    1. mart 2013 | 10:11

    Ne sumnjam da ce emisija biti hit,ha ha ha.....,pa staviti malog zekana u ulogu voditelja-ej,pa sta je s ljudima s Happy tv,zar nemaju vec dovoljno propalih glumica koje su se nasle u ulozi voditelja glupavih tkz..EMISIJA,.Posle netalentovane Jelene Helc,mozda ovo sisato i golo mece i bude iznenadjenje...TV happy ima svoje gledaoce,a ja nisam i tek sad kad je sisojka Budzic vrsta koja ima naratorske sposobnosti,sigurno nikad i necu biti..,Happy sluzi za distribuciju otpisanih zenetina koje po potrebi pretvara u svoje voditeljske zvezde..A koga i gde one mogu da vode svojom mediokritetskom glavom.videcemo...steta sto voz nije naisao kad su je slikali na prugi golu,to bi bio voz spasenja za ionako skrnavu TV Happy...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA