HOLIVUD: Stanija glumi sa Nikolasom Kejdžom

Starleta je navodno dobila ponudu da se pojavi na kastingu za snimanje nastavka ostvarenja reditelja Dominika Sene “Sezona veštica”, u kome će glumiti i slavni glumac

  • 1

Stanija Dobrojević planira da posle škola za starlete upliva i u filmske vode. Prema pisanju dnevnog lista “Kurir”, srpska starleta glumiće sa manje ni više nego sa Nikolasom Kejdžom, i to u ostvarenja reditelja Dominika Sene “Sezona veštica”.

- Ona je pre nekoliko dana dobila ponudu, a za mesec dana trebalo bi da se pojavi na kastingu u Los Anđelesu – rekao je neimenovani Stanijin prijatelj i dodao:

- I u drugom delu filma sasvim sigurno će se pojaviti Nikolas Kejdž. Još nije poznato kakvu bi Stanija ulogu mogla da zaigra, ali ono što se zna jeste da je već obezbeđen izuzetno veliki budžet i da će, ako sve teče kako je planirano, ovo biti njena ulaznica u Holivud. I to na velika vrata.

Dobrojevićeva, koja trenutno boravi u Majamiju, nije krila ushićenje što je dobila ovu jedinstvenu priliku.

- Moj poznanik je blizak saradnik gospodina Sene, pa odatle i ponuda. Za mesec dana ponovo putujem u Los Anđeles i tada ću imati više informacija. Iskreno, već sada se dvoumim, jer ako prihvatim, biću primorana da se u potpunosti posvetim projektu, što mi već postojeće obaveze ne dozvoljavaju. Negde ću morati da napravim rez, a gde, ni sama još ne znam – istakla je starleta.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa stankovic

    21. septembar 2012 | 03:49

    Stanija je provalila foru da nasi novinari ne proveravaju vesti i da moze izmisljati koliko joj drago. Prvo nagovori svoju drugaricu da plasira "exkluzivnu" vest, a onda ona kao da potvrdu novinaru. Mene je Sakira zamolila da glumim njenog ljubavnika u najnovijem spotu, medjutim meni je kalendar za ovu godinu popunjen pa ce morat naci drugog ljubavnika. Ne verujete, pitajte mog druga, cuo je kad me Sakira zove telefonom. Na taj nacin Nikolas Kejdz angazuje Staniju. Nema preca posla ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA