Vraćena nadgrobna slika Ksenije Pajčin! (FOTO)

Nakon što je u aprilu oskrnavljena fotografija na pevačicinom grobu, njena porodica je postavila novu sliku na zadnjem delu spomenika

  • 0

Oskrnavljena spomen-slika pop pevačice Ksenije Pajčin, koju je pre dve i po godine ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo, ponovo je vraćena na spomen-ploču na Novom groblju. Naime, porodica jedne od najlepših srpskih pevačica krajem maja je postavila sliku na zadnjem delu spomenika, odakle je oskrnavljena mesec dana nakon obeležavanja dvogodišnjice smrti.

Majka pokojne pevačice, Ljubica, želela je da nova slika na pogrebnoj ploči bude bolja, pa je njena izrada trajala skoro tri nedelje. Slika na kojoj je Ksenija sa podignutim rukama sada je većih dimenzija, boje su intenzivnije, zbog čega pevačica izgleda kao u prirodnom izdanju, dok je okvir umesto crne sada bele boje.

- Na dan kada sam posetila grob svog supruga videla sam da radnici postavljaju Ksenijinu sliku. Tu su bili njeni otac i majka koji su čistili grobno mesto. Nisam se usudila da pitam da li su saznali ko su počinioci, ali videla sam da su nekoliko puta ljubili njenu sliku kada su radnici otišli - priča sagovornica "Presa" koja je želela da ostane anonimna.

(Pressonline)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA