Nina Seničar u društvu Šeron Stoun i Roberta Kavalija (FOTO)

Zanosna Novosađanka pristutvovala je humanitarnoj gala večeri u organizaciji fondacije "amfAR" za borbu protiv AIDS-a.

  • 0

 

Popularna srpska manekenka Nina Seničar prisustvala je u Milanu  tradicionalnoj humanitarnoj gala večeri u organizaciji fondacije "amfAR" za borbu protiv AIDS-a.

 

Novosadska lepotica, koje već duže vreme živi i radi u Italiji, došla je na ovu manifestaciju u haljini poznatog svetskog kreatora Toma Forda.

 

Ovaj događaj, održan tokom nedelje mode u Milanu, okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz svetskog šou-biznisa, kao što su američka glumica Šeron Stoun, italijanski dizajner Robert Kavali, Deni Mendez, mis Italije iz 1996. godine.

 

Inače, zvezda filmova "Niske strasti" doživela je tamo malu nezgodu, pošto se onesvestila na modnoj reviji, koja je prethodila humanitarnom delu večeri, preneo je Tanjug.

 

Lekar koji ju je pregledao istakao je da je sasvim zdrava, tako da je Šeron Stoun mogla da nastavi sa svojim angažmanom i prisustvuje humanitarnoj gala večeri u organizaciji fondacije "amfAR" za borbu protiv AIDS-a, koju ona već duže vreme podržava.

 

U veseloj atmosferi, prikupljeno je više od 1,1 milion dolara.

 

 

(Telefraf.rs/foto: Profimedia)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA