Rokeri svirali za bolesnog pevača KUD Idijota

Na koncertima, od kojih je sav prihod namenjen lečenju Tuste, pevaču KUD Idijota koji je oboleo od raka, nastupili su "Električni orgazam", "Partibrejkers", "Disciplina kičme", Rambo Amadeus i drugi

  • 0

ROKERSKA SOLIDARNOST. U beogradskom klubu "Gun" sinoć i preksinoć su održani koncerti od kojih je čitav prihod namenjen pomoći Branku Črncu Tusti, legendarnom pevaču pulskog benda Kud Idijoti koji je oboleo od raka pluća i mozga.

Rokeri su još jednom pokazali koliko srce imaju, a tokom dva dana u "Gunu" su pod geslom "Mi smo ovde samo zbog Tuste", nastupili "Dža ili bu", "Električni orgazam", "Partibrejkers", "Disciplina kičme", Rambo Amadeus, KKN, KBO, "Ateist rep" i "Horkestar". Ulaznicu od 1.200 dinara su platili svi prisutni, a mi se nadamo da će se slični koncerti organizovati i u drugim gradovima nekadašnje Jugoslavije koju su neuništivi pankeri iz Pule prokrstarili uzduž i popreko.

(A. N./Foto: M. Todorović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA