PAPARAZZO: Šapić na ručku sa misterioznom brinetom! (FOTO)

Slavni vaterpolista fotografisan je dok je na benzinskoj pumpi ručao sa nepoznatom lepoticom

  • 2

Aleksandar Šapić, proslavljeni vaterpolista i sadašnji predsednik opštine Novi Beograd, samac je već tri godine, a budući da ne voli da priča o svom privatnom životu, možemo samo da nagađamo ko je nepoznata plavuša sa kojom je Šapić razgovarao tokom zajedničkog ručka.

Fotografiju je snimio čitalac Telegrafa na OMV pumpi u Beogradu.

Nakon što se 2009. godine, posle četiri godine braka, razveo od Ivane Šljukić, Šapića su povezivali sa brojnim poznatim i nepoznatim devojkama. Svojevremeno se pričalo da je bio u vezi sa starletom i voditeljkom Oljom Crnogorac, kao i nekadašnjom misicom Milicom Nastić, a najnovije glasine govorile su o navodnoj vezi Šapića i hrvatske voditeljke Nikoline Pišek.

Da li je brineta s pumpe preduhitrila ili nasledila Nikolinu, zasad će ostati tajna.

Čitalac Telegrafa koji nam je poslao fotografiju zaradio je honorar. To može da se dogodi i vama ako budete bili snalažljivi i "laki na okidaču", pa pošaljete video-snimak ili fotografije na mejl-adresu redakcija@telegraf.rs. Srećan lov! :)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tripko

    2. oktobar 2012 | 21:48

    Da li je moguce da ste toliko optereceni tudjim zivotima pa cak i placate ljude da ih jure i slikaju kako bi vi objavljivali vest ovde.. Pa on sada ne sme ni sa sestrom da se proseta, ko zna sta cete pisati. Au koja sramota

  • Duca

    18. oktobar 2012 | 14:57

    Ribe su mu sve losije, prosto da covek ne poveruje sta mu se desilo sa ukusom...Mora da nesto krije... A ti fina, pazi se, predsednik uopste nije fin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA