ŠVARCENEGER PRIZNAO: Spavao sam sa ženom Silvestera Stalonea!

U svojoj autobiografiji Arnold Švarceneger je priznao da je 1985. imao aferu sa Brigit NIsen i to dok je ona bila u braku sa Silvesterom Staloneom

  • 2

TERMINATOR PROTIV RAMBA. Arnold Švarceneger je odlučio da rasčisti neke račune iz prošlosti pa je u svojoj autobiografiji  "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" između ostalog otkrio da je 1985. imao kratku i burnu aferu sa Brigit Nilsen, koja je tada bila u braku sa njegovim velikim prijateljem Silvesterom Staloneom!

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "Red Sonja" a Švarciju nije smetala ni činjenica da je veren sa Marijom Šrajver (venčali su se 1986), kao i da je Brigit, takođe, zauzeta. Po rečima Nilsenove, on nikada nije pominjao vezu sa Marijom, a Brigit kaže da je njena i Arnoldova afera bila veoma strastvena kao i da su tokom nje "isprobali sve", bez obaveza, naravno. Prošle godine Šrajverova je zatražila razvod nakon što su tabloidi otkrili da ju je Švarceneger godinama varao sa kućnom pomoćnicom sa kojom ima i vanbračnog sina.

(Telegraf.rs/Newsday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Red sonja

    1. oktobar 2012 | 21:28

    Mogu da ga razumem ona je za mene jedna od najlepsih zena na svetu. I drugarcina je pametna nije uobrazena . Jedino ne Mogu nju da razumem zbog cega je varala muza ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA